Nexus-nyt: Metal til Marlin – Plastik til Sailfish

HTC kommer til at lægge krop til de næste Nexus-telefoner, der vil blive udgjort i to forskellige materialer. Den ene i metal og den anden i plastik.

Nexus-nyt: Metal til Marlin – Plastik til Sailfish

Det er allerede nu kommet frem, at HTC bliver producenten af de næste Nexus-telefoner, der er forventet engang senere på året. For nyligt dukkede også de første specifikationer op, og senest viste en video, hvordan de formodede to telefoner kan komme til at se ud.

Indtil nu har vi kun hørt om, at det skulle være ved de indvendige specifikationer, at de to kommende telefoner kommer til adskille sig fra hinanden, men også i byggematerialet kommer der til at være en forskel, beretter Nexusblog fra kilder i HTC’s bagland.

Den store 5,5 tommer model, der går under navnet Marlin, er nemlig rygtet til at få et metallisk finish, som vi kender det fra HTC 10, mens den mindre udgave kaldet Sailfish vil blive udgjort i plastik-materiale.

Læs også: Ny 3D-video: Sådan ser de næste Nexus-telefoner ud

Fronten på Sailfish vil stadig være udgjort i metal, mens det er bagsiden der bliver prydet af en plastik-overflade. Det er gjort for, at kunne holde udgifterne på denne model nede, idet den bliver, på ligende måde med Nexus 5X sidste år, den mere prisbevidste udgave af de to.

Med disse nye informationer er også nogle nye billeder blevet lækket, som ligner noget af det vi har set tidigere, men dog også afviger en smule. Billederne af henholdsvis Marlin og Sailfish kan ses i galleriet nedenunder, men skal naturligvis tages med et gran salt.

Se også: Første billede af de kommende Nexus-telefoner dukker op

Specifikationer på Nexus-telefonerne (Sailfish og Marlin)

Processor: Quad-core fra Qualcomm (820/821)
Skærm: 5″ (Sailfish) og 5,5″ (Marlin) QHD (1.440 x 2.560 pixels) AMOLED
Kamera: 12 megapixel foran, 8 megapixel bagpå
Lagerplads: 32 GB (Sailfish/Marlin) og 128 GB (Marlin)
RAM: 4 GB
Batteri: 2.770 mAh (Sailfish) og 3.450 mAh (Marlin)
Software: Android 7.0 Nougat
Andet: USB-C-port, Bluetooth 4.2, højttalere i bunden, fingeraftrykslæser bagpå
Pris: Endnu ukendt

HTC Nexus
Foto: techdroider.com