Nu kan du bruge Mobilepay i supermarkedet

Mobilepay klarer indkøbskurven. Detail-giganten Dansk Supermarked ruller nu appen ud som betalingsløsning.

Nu kan du bruge Mobilepay i supermarkedet

Inden året er omme, kan du betale for dine grøntsager, kød og sodavand med Mobilepay – hvis du køber ind i en af Dansk Supermarkeds 600 forretninger.

Dermed rykker Mobilepay cementerer app’en sig yderligere som danskernes foretrukne mobilbetalingsmiddel.

App’en er nu at finde på 2 millioner danskeres mobiltelefoner, og det er fremtidens løsning forklarer Dansk Supermarked direktør for e-commerce, Kenneth Nielsen, til Børsen.dk: ”Vi tror, det her bliver fremtidens mobilbetalingsløsning for store kædebutikker i hele dansk detailhandel. Det er en meget kundevenlig og intuitiv løsning, hvor du får beløbet direkte op på mobilskærmen og godkender betalingen ved at swipe.”

Læs også: MobilePay misbruges af svindlere

Kan bruges fra i dag

Befinder du dig nær Føtex i Storcenter Nord i Aarhus kan du allerede teste løsningen fra i dag af. Indkøbsvognen kan nu klares ved et enkelt svirp inde i Mobilepay-appen.
Der udrulles den første Mobilepay – udcheckning, for beliggenhed nær Dansk Supermarkeds IT-afdeling skal sikre en god support og give strategiske fordele.

Dansk Supermarked har dog allerede givet kunderne mulighed for at betale med app’en i kædens Starbucks-kaffebarer i Bilka og Salling.

På sigt vil betalingsapp’en kunne anvendes i Dansk supermarkeds kæder som Føtex, Netto, Bilka og Salling. Her regner Kenneth Nielsen med at mobilerne vil tegne sig for en ud af tyve betalinger inden næste sommer:

Vi har over 200 millioner betalinger om året i Danmark. Det vil ikke undre mig, hvis fem procent af dem kommer fra mobiltelefoner til sommer næste år,” siger Kenneth Nielsen til Børsen.dk.

Mobilepay styrker dermed sin position i kampen om danskernes mobilbetaling, hvor Swipp har udfordret ved at tillade større beløbsgrænser.

Læs også: Swipp til angreb på Mobilepay og dankortet

Historien følges op

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 22/2/2015 fulgte redaktionen op med artiklen Overblik: Smugkig på Samsung S6 og HTC One M9, test af Samsung Galaxy A5Klik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyt om temaet kan du finde her.