Nu kan du give en MobilePay i gave

MobilePay lancerer i dag pengegaver, hvor målet er at gøre det sjovere og nemmere at give og modtage pengegaver.

Nu kan du give en MobilePay i gave

“I dag er det Hennings fødselsdag, hurra hurra hurra” – her er en gave via MobilePay. MobilePay lancerer i dag pengegaver, så man kan give hinanden personligt indpakkede
elektroniske pengegaver som alternativ til kontanter.

De fleste kender problemet. Man skal til konfirmation og vil give en pengegave. Men konfirmanden og den glade giver er for længst holdt op med at bruge kontanter. Alligevel ender ni ud af ti danskere med at hæve penge og lægge pengesedler ned i gavekortet med efterfølgende bøvl for konfirmanden.

Læs også: Ældre tager MobilePay i brug som aldrig før

MobilePay pengegaver kan pakkes ind

Med MobilePay Pengegaver er der en nem løsning på problemet. Man går ind i MobilePay og klikker på ’Gaver’. Her skaber man en MobilePay-pengegave med en virtuel selvvalgt indpakning og en personlig hilsen.

Derpå vælger man, hvornår modtageren skal have sin gave i MobilePay. Eller man vælger, at pengegaven skal indløses af modtageren via en kode, som man f.eks. kan skrive ind i konfirmationskortet, der lægges på gavebordet.

”Vi har ønsket at skabe en personligt indpakket elektronisk pengegave, som man kan kombinere med et fysisk kort. Løsningen vil for mange danskere kunne erstatte kontanter. Samtidig gør løsningen det forhåbentligt sjovere at give og modtage pengegaver,”

siger Torben Gamst, direktør for MobilePay Danmark.

Læs også: MobilePay lancerer Box – Ny digital fælleskasse

MobilePay pengegaver indeholder gebyr

En del danskere sender allerede deres pengegaver gennem MobilePay. Men mange har efterlyst et mere lækkert designet elektronisk koncept. Det imødekommer MobilePay Pengegaver. Over tid vil der komme stadig flere kreative indpakninger, som matcher pengegaver til f.eks. fødselsdag, bryllup, jul, studenterfest, forskellige aldersgrupper, forskelligt køn m.m.

MobilePay Pengegaver er et valgfrit tillægsprodukt, som koster 5 kroner pr. pengegave.

Læs også: MobilePay runder vild milepæl