Nu kan du købe OnePlus 3T i farven ‘Soft Gold’

OnePlus 3T, den seneste model fra den kinesiske producent, kan fra i dag klokken 10:00 købes i den anden farve 'Soft Gold'.

Nu kan du købe OnePlus 3T i farven ‘Soft Gold’

Da OnePlus skød salget af OnePlus 3T i gang den 28. november, var det kun med mulighed for at vælge den nye, grå farve ’Gunmetal’.

Sådan er det dog ikke længere, for fra og med i dag klokken 10:00 kan du nemlig også vælge mellem farven kaldet ’Soft Gold’, som den forrige OnePlus 3 kunne købes i, indtil den udgik efter lanceringen af OnePlus 3T.

Farven ’Soft Gold’ adskiller sig fra ’Gunmetal’ ved først og fremmest at have en hvid front i stedet for en sort. Dernæst er unibodykonstruktionen, som navnet antyder, udført i guld. Farven er dog kun ganske svagt guldfarvet og kan ved første øjekast sagtens forveksles med en grå bagside.

Læs også: Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og 3T

Har du set dig varm på denne farve, skal du dog væbne dig med tålmodighed. Du skal nemlig vente 4 dage, før telefonen sendes fra OnePlus’ lager i Europa. Herefter går der yderligere et par dage med forsendelse. I forhold til anden farve, ’Gunmetal’, er ventetiden ved køb af den nye farve dog noget kortere. Her er der nemlig hele 11 dages ventetid fra bestilling til forsendelse i farven ’Gunmetal’.

OnePlus 3T findes i to forskellige konfigurationer. For 3.299 kroner får du 64 GB lagerplads, mens du skal af med 3.599 kroner for 128 GB lagerplads. Du kan dog hverken købe ’Gunmetal’ eller ’Soft Gold’ i sidstnævnte konfiguration på nuværende tidspunkt.