Nu kan du tilføje Spotify til dit abonnement hos 3

Teleselskabet 3 giver nu muligheden for at tilføje Spotify til privat- og erhversabonnementer, men der er ingen penge at spare.

Nu kan du tilføje Spotify til dit abonnement hos 3

Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 få adgang til Spotify Premium gennem deres mobilabonnement, som bliver tilføjet til de eksisterende underholdnings tilvalg fra Deezer, TV2 Play og Wype. Prisen er den samme, som skulle man købe Spotify udenom teleselskabet 3, men fordelen er, ifølge 3, at betalingen bliver samlet ét sted.

“Musik har været en del af 3’s dna fra begyndelsen, og en stor del af vores kunder streamer musik dagligt, ligesom de er storforbrugere af andre digitale tjenester. Derfor er vi glade for nu at kunne give dem mulighed for at få adgang til verdens mest populære musiktjeneste gennem os. Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder at færdes online og gøre brug af de mange digitale tilbud uden at miste overblikket. Derfor er det en fordel at vælge Spotify gennem 3, så betalingen bliver samlet ét sted,”

siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Kunderne skal frit kunne vælge

Det nye samarbejde med streaminggiganten er et led i teleselskabets strategi om at gøre flere tilvalg tilgængelige for alle selskabets kunder. Hos 3 er det nemlig op til den enkelte kunde at vælge, om de ønsker tilvalg som Spotify Premium til deres abonnement.

Spotify Premium koster hos 3 99 kroner om måneden. Har du ikke prøvet Spotify Premium eller Spotify Familiy, så er første måned gratis hos 3.

Her skal man dog være opmærksom på, at tilmelder man sig Spotify Premium eller Family, for første gang, direkte igennem Spotify, så får man tre måneder for kun 9 kroner. 

Spotify Premium kan aktiveres i selvbetjeningen på Mit 3. Her kan man også forbinde en nuværende konto hos Spotify til 3.

Mere nyt om temaet

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden fulgte op på sagen. 7/6/2019 blev bolden spillet videre med en vinkel omkring Test: Google Nest Hub – Mere end bare en billedrammeKlik her og læs historien.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Musik finder du her. .