Nu kan OnePlus 7 Pro købes i specialudgave med ægte guld

OnePlus 7 Pro kan nu købes i den flotte Almond Limited Edition, der gør brug af ægte guld i pop-up kameraet.

Nu kan OnePlus 7 Pro købes i specialudgave med ægte guld

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus 7 Pro blev præsenteret den 14. maj og har siden da kunne købes i de flotte Mirror Grey og Nebula Blue, men desværre ikke i den specielle Almond. Det har OnePlus lavet om på og nu kan Almond-farven også tilføjes til indkøbskurven på producentens danske hjemmeside samt hos Telia og Proshop.

OnePlus 7 Pro i Almond Limited Edition kommer udelukkende i udgaven med 8GB RAM og 256GB lagerplads. Køber du den nye Almond-udgave, så kan du prale med, at have en OnePlus med ægte guld. I telefonens pop-up kamera benyttes der nemlig ægte guld. Prisen er den samme som på de nuværende farver i samme konfiguration, altså 5.699 kroner.

OnePlus 7 Pro
Foto: OnePlus

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro i Almond. Foto: OnePlus

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Begrænset antal af Almond-farven

Den nye Almond-udgave af OnePlus 7 Pro kommer i et begrænset antal, men der bliver ikke nævnt hvor mange.

For at skabe den unikke Almond-finish er anvendt et tyndt lag film, der er i stand til at sprede lyset på en måde, der giver OnePlus 7 Pro en varm og gylden glød, der subtilt skinner i lyset. Selve glasset er poleret adskillige gange for at give en blød, silkeagtig fornemmelse.

For at holde farven ensartet på tværs af enheden bruges ægte guld i pop-up-mekanismen, hvilket samtidig fuldender det eksklusive udseende.

Afstemning: Hvilket af årets lancerede flagskibe vælger du?

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni