Nu kommer Samsungs foldbare mobil til Danmark

Samsungs foldbare Galaxy Fold smartphone bliver nu endelig sat til salg i Danmark. Det sker i denne måned.

Nu kommer Samsungs foldbare mobil til Danmark

Med Galaxy Fold introducerer Samsung en helt ny kategori på mobilmarkedet – den foldbare telefon. En helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en samlet mobilenhed, der passer lige ned i lommen – noget, der skaber helt nye muligheder for, hvordan man kan bruge sin mobiltelefon.

I de seneste måneder har Samsung forfinet Galaxy Fold for at sikre sig, at telefonen leverer den bedst mulige brugeroplevelse.

“For at sikre, at vi leverer den absolut bedste oplevelse til vores kunder, tog vi den nødvendige tid til at evaluere Galaxy Folds produktdesign, implementere forbedringer og udføre korrekte tests for ændringerne. Vi er overbeviste om, at Galaxy Fold vil overgå vores kunders forventninger til et premiumprodukt, som er det første i en helt ny produktkategori,”

siger Claus Holm, Director IM & Country Manager hos Samsung i Danmark.

En større og bedre oplevelse

Galaxy Fold har et 7,3 tommer Infinity Flex Display, der giver en bedre skærmoplevelse end nogensinde før på en Samsung-telefon. Funktionen Multi-Active Window tilbyder helt nye muligheder for multitasking og gør det nemt for brugeren at navigere mellem op til tre forskellige apps på samme tid. App Continuity skaber smidige og intuitive overgange til apps mellem den ydre skærm og hovedskærmen. Med disse funktioner har Samsung udviklet en helt ny mobiloplevelse med muligheder, som man ikke tidligere har kunnet forestille sig med en traditionel smartphone.

Galaxy Fold er designet til krævende multitasking og til at håndtere visuelt materiale i højeste kvalitet og er derfor udstyret med næste generations kraftfulde AP-chip og op til 12 GB RAM for højeste ydelse. Det avancerede dobbeltbatterisystem gør, at Galaxy Fold holder strøm hele dagen, og med trådløs batterideling kan brugeren endda bruge den til at oplade andre enheder.

Galaxy Fold lander den 18. oktober

Fra den 18. oktober vil 4G-versionen af Galaxy Fold i farverne Space Silver og Cosmos Black være tilgængelige i Danmark til en anbefalet pris på 15.900 kroner. Alle enheder leveres med Samsungs true wireless hovedtelefoner Galaxy Buds, et elegant aramidfiber-shell og et års forsikring gennem Samsung Care+.

Galaxy Fold kan opleves og købes i følgende butikker:

 • YouSee Fields, Fields, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København
 • YouSee Fisketorvet, Fisketorvet Shopping Center 108, Kalvebod Brygge 59, 1560 København
 • YouSee Rødovre, Rødovre Centrum 1, G. st. butik 51, 2610 Rødovre
 • YouSee Frederiksberg, Falkoner Alle 3, 2000 Frederiksberg
 • YouSee Lyngby, Klampenborgvej 244, 2800 Kongens Lyngby
 • YouSee Århus, Søndergade 40, 8000 Aarhus
 • YouSee Rosengårdscentret, Rosengårdcentret, Ørbækvej 75, 5220 Odense
 • YouSee Randers, Brødregade 11, 8900 Randers
 • YouSee Esbjerg. Broen Shopping, Exnersgade 18, 1, sal, 51, 6700 Esbjerg
 • TDC Erhvervscenter Odense Stærmosegårdsvej 12, 5230 Odense
 • Elgiganten Strøget, Østergade 47, 1100 København