Ny full-screen mellemklassemobil fra Huawei: P Smart Z

Huawei har netop lanceret en ny smartphone, der byder på imponerende teknologi og en stor notch-fri skærm til en fornuftig pris.

Ny full-screen mellemklassemobil fra Huawei: P Smart Z

Her til morgen har Huawei lanceret en ny mobiltelefon, der til 1.999 kroner lander direkte ned i mellemklasse. Her skal der konkurreres mod blandt andet Motorola One Vision og Samsung Galaxy A50, der begge viser hvor meget mobil man i dag får i denne prisklasse. Huawei ser dog ud til at have taget konkurrencen meget seriøst.

Huawei P Smart Z fremviser, udover et forvirrende produktnavn, imponerende specifikationer: 6,6 tommer skærm, pop-up kamera, 4000 mAh batteri og Kirin 710F-chipsæt. 

Den store skærm i P Smart Z, der ikke brydes af en notch, er i Full HD og dækker hele 91 procent af telefonens front. Den er udstyret med nyeste EMUI 9 brugerflade og et imponerende Kirin 710F chipset, der rent ydelsesmæssigt ikke er langt fra Kirin 970, der sidder i det tidligere flagskib Mate 10 Pro. Derudover kommer modellen blandt andet med Dual Bluetooth Connection, der gør det muligt at arbejde med flere enheder på samme tid.

“P Smart Z er skabt til alsidighed. Du kan arbejde på den eller skrive noter til studiet på den. Men du kan også læse bøger på den eller bruge den til at game i høj kvalitet. Det er blandt andet det, det unikke skærmdesign muliggør. Med P Smart Z redefinerer vi, hvilke opgaver der kan klares fra telefonen”

siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Huawei P Smart Z
Huawei P Smart Z. Foto: Huawei

Pop-up kamera i mellemklassen

Nu er det i længere kun OnePlus der tilbyder et pop-up kamera, for nu er Huawei også med på vognen, i en mobil en helt anden pris. Tanken med pop-up kameraet er, at gøre skærmen notch-fri. Frontkameraet i Huawei P Smart Z skydes i vejret fra telefonens top på ét sekund ved aktivering. Med et frontkamera, der er gemt og beskyttet, når det ikke er i brug, kommer den elegante skærm til sin ret og fuldender smartphonens elegante udtryk, skriver Huawei.

Pop-up-kameraet er blevet gennemtestet, og ligesom kameraet bagpå tilpasser det lysniveauet efter omgivelsernes materialer, lysfald og farvetemperaturer.

Specifikationer på Huawei P Smart Z

HUAWEI P SMART Z specifikationer
 Mål og vægt 163,5 x 77,3 x 8,8 mm
197 gram
 Skærm 6,59″ TFT LCD
1080 x 2340
 Chipsæt Kirin 710F
 Batteri 4000 mAh
 RAM 4GB
 Lagerplads 64GB
Hukommelseskort op til 512GB
 Kamera 16MP f/1,8 PDAF
2MP f/2,4 dybdesensor
 Software Android 9 Pie
EMUI 9
 Andet FM Radio
Fingeraftrykssensor

Huawei P Smart Z: Pris og tilgængelighed

P Smart Z forhandles i farverne Midnight Black, Sapphire Blue og Emerald Green. P Smart Z kommer til at koste 1.999 kroner og kan købes i Elgiganten fra den 25. juli og hos Yousee fra d. 1. august.

Huawei P Smart Z
Huawei P Smart Z. Foto: Huawei
Huawei P Smart Z
Huawei P Smart Z. Foto: Huawei