Ny opdatering betyder, at OnePlus 3 og 3T får ansigtsgenkendelse

I torsdags begyndte OnePlus den trinvise lancering af OxygenOS 5.0.3 til OnePlus 3 og 3T. Den byder blandt andet på ansigtsgenkendelse.

Ny opdatering betyder, at OnePlus 3 og 3T får ansigtsgenkendelse

OnePlus er begyndt at lancere en større opdatering til de ældre modeller, OnePlus 3 og OnePlus 3T. Den helt store nyhed er, at de to modeller får OnePlus’ lynhurtige Face Unlock. Siden Face Unlock blev introduceret i OnePlus 5, har brugere, af OnePlus 3 og 3T, gentagne gange givet udtryk for ønsket om at få det tilføjet til deres telefoner.

Nu ser det ud til, at deres ønske bliver imødekommet. I hvert fald har OnePlus annonceret den nye opdatering til OxygenOS som altså nu indeholder Face Unlock. Sædvanen tro bliver opdatereingen frigivet trinvis, så hvis du endnu ikke har modtaget den skal du ikke fortvivle. Den kommer til alle OnePlus 3 og 3T telefoner.

Læs også: OnePlus 6 består ondskabsfuld test

OnePlus 3T
På trods af nogle år på bagen, er Oneplus 3 og 3T stadig nogle yderst velfungerende modeller.

De mere nørdede OnePlus entusiaster, altså dem der kører Oxygen Open beta, har haft funktionen i et stykke tid. Men nu bliver den også tilføjet med den officielle opdatering.

Den nye opdatering handler selvfølgelig ikke kun om Face Unlock. Blandt nye tilføjelser er den seneste Android sikkerhedsopdatering, forbedret opdateringsinterval til OnePlus Weather samt forbedret design i brugerfladen.

Som altid vil OnePlus gerne have så meget feedback som muligt. Og at dømme efter den respons der allerede er kommet, er den nye opdatering en kærkommen forbedring. 

Du kan læse hele den såkaldte changelog her.