Ny Sonos One på vej med forbedret indmad

Sonos er klar med en ny udgave af Sonos One højtaleren. Denne gang med hurtigere indmad og bluetooth LE.

Ny Sonos One på vej med forbedret indmad

Allerede på torsdag slipper Sonos en ny udgave af den populære One-højtaler løs. Anden generation af højtaleren byder blandt andet på Bluetooth Low Energy, hurtigere indmad og ellers et fuldstændig uændret udseende og samme lydkvalitet. 

Så man kan knap nok kalde den for en ny model, men nok nærmere en mere fremtidssikret udgave. Den nye udgave får et hurtigere chipsæt og mere hukommelse. Sonos har desuden lovet, at Sonos One og Beam i løbet af i år får Google Assistent indbygget.

Bluetooth LE til Sonos One er desværre ikke til streaming af musik, men kun til midlertidig tilslutning til højtaleren, i forbindelse med opsætning. Bluetooth Low Energi tilbyder en hurtigere forbindelse, hvorfor det giver mening af implementere det.

Første generation Sonos One falder i pris

Det er ikke meget nyt den nye udgave byder på, men det betyder tilgengæld at den første generation falder en smule i pris. Hvor meget ved vi ikke endnu, men falder i USA fra 199 dollars til 179 dollars.

Det er ganske let at kende forskel på de to højtalere, da der på både indpakningen og på selve højtaleren står “Gen 2” på den nye, mens der på den gamle bare står Sonos One.

Læs også: DR Radio klar til Sonos appen