Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op

En bruger på Twitter har lækket nye oplysninger om den kommende flagskibsserie fra OnePlus. Desuden forlyder det, at de kommende telefoner lanceres den 14. maj.

Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op

Siden Mobile World Congress tilbage i februar har vi vidst, at OnePlus planlægger en lancering af deres første 5G-telefon i år. OnePlus har også selv udtalt, at den kommende 5G-telefon bliver den første i en helt ny serie.

Læs også: OnePlus 7 Pro er angiveligt dukket op på internettet

Sidenhen er der dukket billeder op af den telefon, der indtil videre har fået navnet, OnePlus 7 Pro. Nu er der også dukket billeder op af den kommende OnePlus 7, sammen med detaljer om både display og kamera i Oneplus 7 og OnePlus 7 Pro.

De nye informationer kommer fra Twitter-profilen, Steve H.McFly, også kendt som OnLeaks. I sit tweet skriver OnLeaks, at den kommende OnePlus 7 vil få et 6,4 tommer flat-display med en dråbeformet notch til frontkameraet. På bagsiden vil telefonen have et dualkamera med en 48MP hovedlinse.

Læs også: OnePlus 7 covers afslører tredobbelt kamera og ingen notch

OnePlus 7 Pro får angiveligt et 6,64 tommer curved, eller buet, display uden notch. På Pro-modellen vil frontkameraet være indbygget i et såkaldt pop-up kamera i toppen af telefonen. På bagsiden vil der være et tredobbelt kamerasetup med en 48MP hovedlinse, en telefotolinse og en ultra-vidvinkellinse.

OnLeaks afslører desuden, at de kommende OnePlus-modeller bliver lanceret under et OnePlus-event den 14. maj.