Officielt: OnePlus 7T lanceres 10. oktober

Den 10. oktober inviterer OnePlus indenfor til et storstilet lanceringsevent i London, hvor hele OnePlus 7T-serien officielt vil blive annonceret.

Officielt: OnePlus 7T lanceres 10. oktober

OnePlus har netop udsendt en invitation til et event, hvor OnePlus 7T og 7T Pro vil blive lanceret.

Den 10. oktober kl. 17.00 dansk tid inviterer OnePlus indenfor til et storstilet lanceringsevent i London, hvor hele OnePlus 7T-serien officielt vil blive annonceret. 7T-serien kommer til at byde på den nyeste innovation fra OnePlus, der giver en superhurtig oplevelse, som aldrig er set før.

Fans af OnePlus skal sætte et stort kryds i kalenderen, når OnePlus slår dørene op for et storstilet lanceringsevent for hele OnePlus 7T-serien i London.

“OnePlus er blevet bygget op omkring ideen om ’Fast and Smooth’ og, vi fortsætter med at udfordre os selv til at blive endnu bedre. Displayet på en smartphone er det, man som bruger interagerer med allermest, så det er en topprioritet for os at investere i den nyeste innovation inden for skærmteknologi. Vi glæder os meget til at høre, hvad vores brugere synes om OnePlus 7T-serien,”

siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

Det er også muligt at følge med live på OnePlus’ hjemmeside eller på OnePlus’ YouTube– og Twitter-konti.

OnePlus giver også to heldige fans chancen for at vinde en tur til London med fly og hotel betalt for at overvære den globale lancering. Og ikke nok med det, så kommer vinderne også til at spise frokost med Pete Lau forud for lanceringen. Besøg OnePlus Community-siden for mere information om deltagelse i konkurrencen.

Det første smugkig på dele af 7T-serien finder sted i Indien den 26. september, men der er meget mere i vente i London.

Meget at glæde sig til i Danmark
Med lanceringen af OnePlus 7T-serien har OnePlus Danmark denne gang også valgt at udfordre rammerne for lanceringseventet i Danmark.

“Lanceringseventet for OnePlus 7T-serien i Danmark bliver vores største hidtil. Vi er snart klar med mere information, men jeg garanterer, at man som dansk fan af OnePlus har en stor dag i vente, så der skal sættes et stort kryds i kalenderen den 10. oktober”

siger Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Læs også: Specifikationer på OnePlus 7T og 7T Pro er sluppet ud