Officielt: Samsung lancerer helt ny Edge-variant

Blanke telefoner er det nye sort. Apple kom med iPhone 7 i Jet Black - og i dag præsenterer Samsung en Galaxy S7 Edge i farven Black Pearl.

Officielt: Samsung lancerer helt ny Edge-variant

Så sent som i går kunne vi bringe stærke rygter om et mulig nyt familiemedlem til Samsung Galaxy S7-serien, i form af en ny blank sort farve, og i dag er denne nyhed blevet bekræftet.

Samsung har nemlig i dag officielt annonceret, at de vil komme med en syvende farve-variant af deres Galaxy S7 Edge, og den går under navnet “Black Pearl.”

Udover det nye visuelle udtryk, så kommer denne version kun som en 128 GB version, og altså kun som den kurvede Edge-model.

Se også: Rygte: Samsung dropper jackstikket i Galaxy S8

Den vil blive sat til salg fra i morgen i udvalgte markeder, hvilket formentlig tæller hjemlandet Sydkorea og muligvis USA, mens vi efter alt at dømme bliver forbigået herhjemme.

Ikke desto mindre virker denne nye Black Pearl farve umådelig flot og stilren, og den er nok det tætteste, vi kommer på en erstatning af den enormt elegante Note 7 i, som vi jo desværre ikke havde fornøjelsen af længe.

Læs denne: Samsung Gear S3 er nu sat til salg

Udover skandale-mobilen Note 7, så minder denne nye farve-udgave også forholdsvist meget om den nye Jet Black-iPhone 7 og lader umiddelbart til at have samme blanke overflade.

Nedenfor har vi samlet en billedserie af den nye Samsung Galaxy S7 Edge i Black Pearl – kunne den være noget for dig?

Se også: Samsungs Android-brugerflade hedder nu Samsung Experience

Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl
Foto: Samsung