OnePlus 2 får en lynhurtig fingeraftrykslæser

En ny specifikation er afsløret for 2. generation af OnePlus-smartphonen: Den kommer med en fingeraftrykslæser, der er hurtigere end Apples Touch ID.

OnePlus 2 får en lynhurtig fingeraftrykslæser

Den kommende og meget omtalte smartphone, OnePlus 2, nærmer sig med hastige skridt lanceringen den 27. juli, men inden da løfter firmaet bag så småt sløret for specifikationerne i den nye topmodel.

Læs også: OnePlus 2 kommer med det vendbare USB Type C-stik

I forvejen har OnePlus afsløret, at 2’eren kommer med det vendbare USB Type C-stik, Snapdragon 810-processoren og at offentliggørelsen af telefonen vil finde sted med en såkaldt virtual reality-event.

Nu gælder det den fjerde afsløring for OnePlus 2, og det er altså en fingeraftrykslæser, der denne gang er nyheden. Det afslører OnePlus’ direktør, Pete Lau, i en forumtråd.

Heri fortæller han, at man ikke følte, at teknologien var klar sidste år og at man derfor venter til denne topmodel. Med OnePlus 2 bliver fingeraftrykslæseren ifølge direktøren implementeret, sådan at den rent faktisk er hurtigere at benytte end traditionelle låsemetoder. Det betyder blandt andet, at den er hurtigere til at registrere dit fingeraftryk end Apples Touch ID-teknologi, lyder det.

Læs også: OnePlus 2 afsløres 27. juli ved særlig virtuel event

Med et tryk kan du låse telefonen op lige som du kender det fra eksempelvis iPhone og visse Samsung- og HTC-telefoner. Samtidig lover OnePlus også, at der er gjort alt for at sikkerheden opretholden med den nye teknologi, da der gemmes mange personfølsomme oplysninger bag disse fingeraftryk.

OnePlus 2 specifikationer
Tirsdag den 7. juli bliver den sidste nyhed om OnePlus 2 afsløret.

Ny afsløring om en uge

Hvordan fingeraftrykslæseren bliver implementeret nærmere, vides endnu ikke. Typisk ses det, at fingeraftrykslæseren integreres i en Home-knap som på iPhone 6 og Samsung Galaxy S6, men sådan en benytter OnePlus sig ikke af i One. Om det bliver tilfældet med OnePlus 2, eller om den kan implementeres uden en fysisk Home-knap, vil vise sig om en lille måneds tid.

Læs også: OnePlus 2 får omdiskuteret Snapdragon 810-processor

Tilbage er der kun én afsløring omkring, hvordan OnePlus 2 kommer til at tage sig ud. Den afsløring vil finde sted tirsdag den 7. juli.