OnePlus 3 udgår snart – sidste chance hvis du skal have den

Lanceringen af OnePlus 3T gør, at forgængeren OnePlus 3 snart ryger på pension.

OnePlus 3 udgår snart – sidste chance hvis du skal have den

Det var lidt usikkert, hvorvidt kinesiske OnePlus fortsat ville bevare deres forårsmodel OnePlus 3 i programmet, efter lanceringen af den stærkere OnePlus 3T.

Nu bekræfter OnePlus dog overfor AndroidAuthority, at deres topmobil fra foråret snart ryger på pension i både USA og Europa.

Se også: OnePlus 3T i tal: Pris, specs og tilgængelighed

På OnePlus’ hjemmeside kan OnePlus 3 dog fortsat bestilles, men det bliver sandsynligvis kun tilfælde frem til OnePlus 3T’s salgsstart den 28. november. I USA meldes OnePlus 3 allerede som værende udsolgt, det er derfor sandsynligt at der kun er få modeller tilbage i OnePlus varelager herhjemme.

Der er tre hundrede kroner at spare ved at købe OnePlus 3 fremfor OnePlus 3T. Visuelt set, er de to modeller identiske, men du vil gå glip af blandt andet det større batteri og den hurtigere processor som 3T-modellen byder på.

Du kan læse alt om den nye OnePlus topmobil her.

Historien følges op

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 16/11/2016 gik redaktionen videre med artiklen OnePlus 3T i tal: Pris, specs og tilgængelighed – Klik her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Oneplus..