OnePlus 3T lanceret i eksklusiv sort udgave

OnePlus lancerer en ny, eksklusiv sort udgave af OnePlus 3T sammen med modehuset colette i Paris. Modellen sælges i kun 250 eksemplarer.

OnePlus 3T lanceret i eksklusiv sort udgave

Det var ikke en blå OnePlus 3T, der ventede lige om hjørnet, men derimod en sort – og en ganske eksklusiv én af slagsen.

Læs også: Ny OnePlus 3T-variant kan blive præsenteret

I et samarbejde med det parisiske modehus colette, som smartphoneproducenten tidligere har allieret sig med, lancerer OnePlus nemlig OnePlus 3T colette edition. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

»OnePlus er et etableret brand, der udfordrer menneskers syn på smartphones. Vi er glade for partnerskabet med OnePlus samt at have muligheden for at tilbyde denne special-udgave af OnePlus 3T til colettes 20 års jubilæum. OnePlus 3T colette edition er en udsøgt telefon, som med sikkerhed vil tiltrække masser af opmærksomhed«, siger Sarah Andelman, medstifter af colette.

OnePlus 3T colette edition
Foto: OnePlus

Samme indre – nyt ydre

Specifikationerne på den nye OnePlus 3T er fuldstændig identiske med den normale OnePlus 3T. Det er nemlig kun på det ydre, at den skiller sig ud. Bagsiden på denne colette-udgave er hverken grå eller guld som den normale OnePlus 3T, men derimod kulsort.

Dét i sig selv er ikke så specielt, men det er antallet af eksemplarer derimod. OnePlus 3T colette edition fabrikeres nemlig i blot 250 eksemplarer, og hver enhed får indgraveret modehusets logo på bagsiden.

Læs også: OnePlus 3T slår Google Pixel XL i lynopladning fra billader

Den særlige OnePlus 3T-udgave er blevet til for at fejre colettes 20 års jubilæum, og derfor er du også nødt til at troppe op i modehuset i Paris for at få et eksemplar med hjem. Skulle du gøre det noget nær umulige forsøg at få fat i et af de 250 eksemplarer, skal skal du sætte kryds i kalenderen den 21. marts klokken 11:00, hvor de 250 forreste i køen kan få lov til at købe samleobjektet med hjem.

Prisen er den samme som den normale OnePlus 3T: 479 euro eller 3.599 kroner, da der er tale om 128 GB-udgaven med 6 GB RAM.