OnePlus 5 opdateret med stabiliserede 4K-optagelser

Danske ejere af OnePlus 5 modtager nu den nyeste opdatering fra OnePlus, som bringer både elektronisk stabiliserede 4K-videoer og en ny skrifttype med sig.

OnePlus 5 opdateret med stabiliserede 4K-optagelser

En ny og større opdatering udsendes lige nu til danske ejere af OnePlus 5. Der er tale om en opdatering, der oprindeligt blev offentliggjort den 1. august og opdaterede systemet til OxygenOS version 4.5.7. Ikke lang tid efter blev udrulningen dog bremset, da OnePlus opdagede en fejl, og den 4. august udsendte OnePlus så igen opdateringen – nu til version 4.5.8.

Opdateringen var først tilgængelig i Canada og Tyskland, men i dag begynder danske ejere af telefonen også at modtage den. Opdateringen, som oprindeligt fyldte 310 MB, bringer to nye funktioner med sig.

Læs også: Nu har 13,5 % af alle Android-enheder Nougat

Den første nyhed er EIS – også kendt som elektronisk stabilisering, som nu også virker ved 4K-videooptagelse. Før opdateringen var der ingen form for stabilisering, men det hjælper den elektroniske stabilisering altså kraftigt på. Dermed er det nu kun videoer optaget i Full HD med 60 billeder i sekundet, der ingen form for stabilisering har. I videoen nedenfor kan du se forskellen før og efter EIS er aktiveret i 4K-optagelser.

Den anden nyhed er en ny sektion i indstillinger, hvor du kan ændre telefonens skrifttype. Indtil videre er der kun mulighed for at vælge mellem standardskrifttypen Roboto og så OnePlus’ egen Slate™, som dog ligner førstnævnte meget.

Af andre nævneværdige ændringer bringer opdateringen også sikkerhedsrettelserne fra juli med sig. Derudover er batteritiden og Wi-Fi-signalet også blevet forbedret.

OxygenOS 4.5.8: Ændringer
Nye tilføjelser:

  • Den helt nye OnePlus Slate-skrifttype er tilføjet
  • EIS i 4K-optagelse tilføjet

Opdateringer:

  • Opdateret Android-sikkerhedsrettelse til 1. juli 2017

Optimeringer:

  • Forbedringer af Wi-Fi-forbindelse
  • Forbedringer af standbytid

Fejlrettelser:

  • Sporadisk lydudslip i højttaleren ved brug af øretelefoner rettet
  • Fejl i lukkerlyden i lydløs tilstand for indiske brugere
  • Fejl rettet hvor spil sporadisk hakkede
  • Fejl rettet hvor batteriet blev drænet hos Jio-brugere

Har du endnu ikke fået besked om opdateringen på din OnePlus 5, kan du tjekke ved at vælge Indstillinger » Systemopdateringer.