OnePlus 7 Pro kommer i ny farve i et begrænset oplag

OnePlus 7 Pro har fra startet kunne købes i Mirror Grey og Nebula Blue. Snart kommer den i farven Almond i et begrænset antal.

OnePlus 7 Pro kommer i ny farve i et begrænset oplag

OnePlus’ vellykkede forsøg på at lave en rigtig flagskibsmobil blev under lanceringen præsenteret i tre farver, hvoraf kun to kom til Danmark. Den klassiske Mirror Grey, med det stilede mørke udseende og Nebula, som den mere vovede, med skift fra blå til sort farve. Snart kommer den tredje farve endelig til Danmark, dog kun i et begrænset antal.

Den nye Almond-farve er meget anderledes, end hvad man tidligere har set OnePlus’ kaste sig ud i. 

For at skabe den unikke Almond-finish er anvendt et tyndt lag film, der er i stand til at sprede lyset på en måde, der giver OnePlus 7 Pro en varm og gylden glød, der subtilt skinner i lyset. Selve glasset er poleret adskillige gange for at give en blød, silkeagtig fornemmelse.

For at holde farven ensartet på tværs af enheden bruges ægte guld i pop-up-mekanismen, hvilket samtidig fuldender det eksklusive udseende.

OnePlus 7 Pro i den nye farve kommer kun i udgaven med 8GB RAM og 256GB lagerplads til en vejledende pris på 5.699 kroner.

OnePlus 7 Pro i Almond kommer snart

OnePlus 7 Pro i Almond er tilgængelig fra den 25. juni hos Proshop, Telia og på OnePlus.com.

Her er lidt billeder af den:

OnePlus 7 Pro
Foto: OnePlus
OnePlus 7 Pro
Foto: OnePlus
OnePlus 7 Pro
Foto: OnePlus