OnePlus forklarer manglen på trådløs opladning

OnePlus forklarer hvorfor OnePlus 6 ikke understøtter trådløs opladning.

OnePlus forklarer manglen på trådløs opladning

Vi føler ikke rigtigt et behov for at tilføje trådløs opladning. Vi har ikke tænkt os at tilføje en funktion, bare for at gøre det.“. Sådan siger repræsentanter fra OnePlus, når der bliver spurgt ind til OnePlus 6. OnePlus mener ikke, at det vil gavne deres kunder at skulle investere i en trådløs oplader ved siden af selve telefonen. Derudover påpeger selskabet, at det vil hæve prisen på telefonen betragteligt.

Se også: Video: Mobilsiden unboxer OnePlus 6

OnePlus 6
OnePlus 6 har en bagside af glas hvilket gør, at trådløs opladning ikke er muligt. Foto: Mobilsiden.dk

For mange af os er manglen på trådløs opladning slet ikke et problem. “Dash Charge” er så hurtig, at få minutters opladning om morgenen giver nok strøm til en hel dag. Til sammenligning er selv de hurtigste trådløse opladere meget langsomme. Derudover gør konstruktionen i glas det lettere at placere antennerne for optimalt signal.

Selvom der er flere eksempler på billige løsninger indenfor trådløs opladning, må vi gå ud fra, at OnePlus ved hvad deres fanskare ønsker. Og selv hvis OnePlus skulle tage fejl i dette tilfælde, vil man, med den forventede lancering af OnePlus 6T senere på året, kunne tilføje hvilken som helst funktion der bliver efterspurgt.

Her hos mobilsiden.dk er vi dog ret begejstrede for telefonen som den er. Du kan læse hele vores anmeldelse af telefonen her.