OnePlus har ansøgt om varemærket Warp Charge i EU

OnePlus kan være i gang med at udvikle efterfølgeren til deres populære Dash Charge.

OnePlus har ansøgt om varemærket Warp Charge i EU

Siden lanceringen af OnePlus 3, har OnePlus gjort brug af deres Dash Charge, hvilket angiveligt skulle levere strøm til en hel dag på blot 30 minutter.

Efter introduktionen af Dash Charge har det kinesiske selskab søgt om at varemærkeregistrere navnet på de flester markeder. I Europa valgte både Bragi og Amazon at gøre indsigelse mod registreringen, da begge firmaer i forvejen har brugt Dash brandet til forskellige produkter. På den baggrund valgte EU tilbage i marts at afvise ansøgningen fra OnePlus. Siden da har firmaet fjernet alle referencer til Dash Charge navnet fra egen hjemmeside. Nu tyder noget dog på, at OnePlus er klar med næste generation af lynoplader.

onePlus Warp Charge
Sådan skulle Warp Charge logoet se ud. Foto: phonearena.com

Læs også: Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark

I går valgte selskabet at ansøge om varemærkeregistrering af Warp Charge-navnet og det tilhørende logo. Varemærket skal dække over datakabler, adaptere, trådløse opladere og hvad der ellers kan markedsføres under navnet. I første omgang er det svært at vide om OnePlus vil gøre brug af navnet, da det bare er en ansøgning om varemærke. Men hvis man tænker på det omdømme deres Dash Charge brand har opbygget, ville det ikke overraske, hvis selskabet forsøgte at genskabe succesen under et navn de ejer.

Mere om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 10/7/2018 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel der drejer sig om Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark – Forstættelsen i sagen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.