OnePlus hyrer vinder af konkurrence

Vinder af OnePlus' egen konkurrence har gjort det så overbevisende, at virksomheden har hyret hans hjælp.

OnePlus hyrer vinder af konkurrence

OnePlus udfordrede tidligere i år deres community med en konkurrence, hvor brugere fra hele kloden kunne byde ind med ideer til nye features i producentens brugerflade, OxygenOS.

I #OnePlusPMChallenge deltog OnePlus-fan Léandro Tijink, som imponerede hele OnePlus’ ledelse og samtidig vandt konkurrencen. Léandro Tijink indsendte designforslag til, men byggede også en hjemmeside til formålet, hvor han præsenterede hans ideer. 

Léandro Tijink kunne fremvise over 20 forskellige finjusteringer til brugerfladen. OnePlus blev så overbeviste om hans kunnen, at de besluttede at hyre ham, så han i fremtiden vil arbejde sammen med OnePlus’ software team, for at implementere så mange af hans
ideer som muligt.

Udover at få sine ideer ført ud i livet, er Léandro Tijink også blevet inviteret med på en eksklusiv tur til Kina i forbindelse med næste lanceringsevent senere på året.

OxygenOS
Hjemmesiden Léandro byggede til formålet. Foto: Its.Leandroo

Léandro’s hjemmeside kan du besøge lige her.

Læs også: Forhandler afslører specifikationer på OnePlus 7

Efterfølgende om emnet

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. mobilsiden fulgte op på historien. 8/3/2019 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med et indlæg omkring emnet Forhandler afslører specifikationer på OnePlus 7 – Den videre beretning kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..