OnePlus inviterer til feedback-møde – og du kan komme med

Ligger du inde med gode råd til, hvordan OnePlus kan forbedre sig? Så har du nu en unik mulighed for at møde OnePlus personligt og give konstruktiv feedback

OnePlus inviterer til feedback-møde – og du kan komme med

OnePlus er fortsat en relativ ny smartphoneproducent, og firmaet og dets medstifter er ikke bleg for at indrømme, når der bliver begået fejl. OnePlus har også ad flere omgange tilkendegivet, at man er bevidst om, at der er plads til forbedring på flere områder, blandt anet når det gælder kundeservice og software.

Derfor lancerer OnePlus et nyt initiativ kaldet Open Ears Forum, som er en unik mulighed for dig som kunde at give personlig feedback til OnePlus, så producenten kan tage ved lære af sine fejl og forbedre sig fremadrettet. Open Ears Forum er et feedback-møde, der kommer til at foregå i London i september. 20 udvalgte brugere fra Europa bliver inviteret til dette feedback-møde, hvor de kan dele deres kundeservice-feedback med ledende ansigter fra OnePlus selv.

Læs også: OnePlus lover: OnePlus 3 og 3T får Android O i år

De 20 personer får betalt både fly og hotelovernatning til London, så hvis du har mod på at dele din feedback med OnePlus i London, skal du klikke dig ind på denne side, hvor du skal indsende en ansøgning for at blive blandt de 20 udvalgte. Det kommer til at foregå på engelsk, så det kræves af dig, at du taler flydende engelsk for at kunne deltage.

I ansøgningen skal du oplyse følgende:

  • Navn
  • Alder (du skal være mindst 18 år gammel)
  • E-mail-adresse
  • Om du bor i Europa, EU eller har visa til Storbritannien
  • Om du taler flydende engelsk
  • Hvilket land du bor i
  • Om du har oplevet OnePlus’ kundeservice før og i så fald hvordan din oplevelse var
  • En forklaring af hvorfor du gerne vil deltage

Sidste frist for at indsende en ansøgning om at blive en del af Open Ears Forum er søndag den 27. august.

Mere nyt i sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 21/8/2017 fulgte vi op med en sag med fokus på Ejere af OnePlus 3 advares mod ‘skadelig’ system-app – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.