OnePlus: Nu kan du få lov til at teste OnePlus 6

Har du en indre mobilanmelder gemt i dig? Så kan du ansøge om at få lov til at teste den kommende OnePlus 6 som en af de første.

OnePlus: Nu kan du få lov til at teste OnePlus 6

Der kan ikke være nogen tvivl om, at OnePlus 6 er lige om hjørnet. Producenten har flere gange selv kommet med udmeldinger om telefonen, og nu oplyser producenten i en forumtråd, at man leder efter personer til at teste det kommende flagskib.

”The Lab” hedder OnePlus’ initiativ, som viste sig at være en succes sidste år. Konceptet er i år helt det samme. Interesserede personer skal ansøge her om at blive tester. Alt du skaler at oplyse din e-mailadresse, vælge land, angive om du i forvejen ejer en OnePlus-mobil, hvilke områder du er mest interesseret i (f.eks. lyd, spil, fotografering) og til sidst skrive en anmeldelse af den telefon, du bruger lige nu.

Læs også: OnePlus 6 bliver vandtæt

Når det er gjort, er der ikke andet for end at vente på, at OnePlus offentliggør de heldige personer, der får lov til at modtage et eksemplar som nogle af de første.

Skulle du ende med at blive blandt de valgte anmeldere, ser det endda ud til, at du får lov til at beholde telefonen som belønning for dit arbejde. I hvert fald nævner OnePlus ikke noget om, at telefonen skal retur – kun hvis man ikke overholder aftalerne med OnePlus, hvis man ender med at skulle teste OnePlus 6.

OnePlus oplyser, at man kan ansøge om at få lov til at teste OnePlus 6 indtil den 12. maj.