OnePlus skruer igen op for mobilskærmens hastighed

OnePlus har netop bekræftet, at deres næste mobiler vil blive udstyret med 120 Hz-skærme, op fra 90 Hz. Krigen er hermed i skudt i gang.

OnePlus skruer igen op for mobilskærmens hastighed

“Det bedste mobilskærm i 2020”, påstår OnePlus de ligger inde med. Om det kommer til at passe eller ej er svært at svare på, men sikkert er det, at de kommer med en opdateringshastighed på 120 Hz. Det tyder på at smartphoneproducenterne har startet et nyt kapløb.

Det handler ikke længere om at have det hurtigste chipset, den mest buede skærm, det største batteri eller den hurtigste opladning. 2020 ser ud til i høj grad, at handle om at have den mest flydende skærm, hvilket til dels opnås af en skærm med en høj opdateringshastighed.

Pete Lau, OnePlus’ administrerende direktør, har meldt ud, at deres næste generation af mobiltelefoner, nok navngivet OnePlus 8, vil blive udstyret med endnu hurtigere skærme, op fra nuværende 90 Hz til hele 120 Hz. OLED-skærmen udvikles i samarbejde med Samsung, hvor OnePlus derudover har forbedret styresystemets animationer til den hurtigere opdateringshastighed, så de passer til den hurtigere opdateringshastighed.

Læs også: Test af OnePlus 7T Pro

Både Samsung og OnePlus får 120 Hz-skærme

OnePlus er ikke de eneste, der vil tilbyde en 120 Hz-oplevelse på mobilen. Der er allerede mobiler på markedet der tilbyder 120 Hz, blandt andet Razer Phone 2 og ASUS ROG Phone 2, og der er flere på vej.

Verdens største mobilproducent, Samsung, rygtes nemlig også til at tilbyde 120 Hz-skærme i deres kommende Galaxy S20-modeller. Samsung Galaxy S20-serien afslørede om en lille måneds tid, den 11. februar.

OnePlus afholder senere i dag et event i Shenzhen, hvor de viser og fortæller mere om den nye skærm.

Læs også: Samsung Galaxy S20 og Fold 2 lanceres den 11. februar

Sammenlign priser på OnePlus-mobiler