OnePlus TV bliver lanceret i september

OnePlus har netop meldt ud, at deres første Smart-TV, OnePlus TV, bliver lanceret i næste måned.

OnePlus TV bliver lanceret i september

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er kun få dage siden OnePlus afslørede navn og logo for deres kommende TV, desværre uden at få svar på det store spørgsmål: Hvornår kommer det? Efter at have kendt til OnePlus TV i knap et år, får vi nu endelig et lancerings tidspunkt.

OnePlus TV bliver nemlig i næste måned, fortæller den administrerende direktør, Pete Lau, på producentens forum. I første omgang bliver Smart-TV’et lanceret i Indien, men der bliver arbejdet hårdt på lanceringer i Nordamerika, Europa og Kina. OnePlus er på jagt efter partnerskaber og indholdsudbydere i de områder.

Pete Lau skriver på forummet:

“Det er ikke let at lancere et tv-produkt, især hvis vi skulle starte dette projekt fra bunden. I de sidste to år har vi arbejdet nådeløst med at få vores drømme og vision til at gå i opfyldelse, så det faktum, at vi endelig er i stand til at dele dette produkt med jer alle, er utroligt meningsfuldt for os alle her. Vi vil være sikre på hvert skridt, vi tager, og det er grunden til, at vi ønskede at fokusere på et marked ad gangen. Uden at være 100% fokuseret, ville vi ikke være i stand til at skabe fortsat succes.”

Ifølge OnePlus er målet med OnePlus TV’et, at sætte standarden for fremtidige Smart-TV. Hos OnePlus bliver der fokuseret på en skærm og lyd i høj kvalitet samt et design der er værd at se på, selv når skærmen er slukket. 

Læs også: OnePlus afslører logo og navn for kommende TV

Det er virkelig ikke meget vi ved om OnePlus Smart-TV endnu, hvilket er atypisk med en lancering så tæt på.

TV’et fra OnePlus forventer vi bliver et high-end produkt, men til en fornuftig pris. En nærmere lanceringsdato kommer senere.

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni