OnePlus TV får 55 tommer QLED-panel

OnePlus slipper ganske langsomt nye informationer ud om deres kommende Smart TV fri. Nu afslører de at TV'et får en 55 tommer QLED-skærm.

OnePlus TV får 55 tommer QLED-panel

Så sent som i onsdags afslørede OnePlus, at deres længe ventede OnePlus TV bliver lanceret i næste måned. I sidste uge fremviste de både navn og logo for TV’et. Der kommer langsomt flere og flere informationer om Smart-TV’et og nu deler producenten altså information om skærmstørrelse og panel-type.

Nu har den kinesiske smartphoneproducent på Twitter skrevet, at TV’et bliver udstyret med en 55 tommer skærm med QLED-panel. Rygterne tilføjer både HDR, bluetooth fjernbetjening og en digital assistent hertil, men det er altså ikke bekræftet endnu.

Læs også: OnePlus afslører logo og navn for kommende TV

QLED-panelet er udviklet af Samsung og altså deres teknologi. Så vi må gå ud fra, at QLED-skærmen i OnePlus TV bliver leveret af Samsung. Dog er Samsung TV med QLED ikke ligefrem billige, så det bliver meget interessant at se OnePlus’ prissætning. 

Læs også: OnePlus TV bliver lanceret i september

Redaktionen har mere til historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/8/2019 havde redaktionen fokus på fortællingen OnePlus TV bliver lanceret i september – Artiklen finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..