OnePlus viser tidlige prototyper af OnePlus 6 frem

OnePlus 6 blev testet i flere forskellige udgaver og med bagsider i et utal af forskellige farver og mønstre. Nu viser OnePlus dem alle frem.

OnePlus viser tidlige prototyper af OnePlus 6 frem

Det tager lang tid at nå frem til et endeligt smartphonedesign – i hvert fald at vurdere ud fra de mange iterationer, som OnePlus har været igennem med den seneste topmodel OnePlus 6.

Læs også: OnePlus lancerer OnePlus 6 i ny, knaldrød farve

Firmaet har nemlig løftet sløret for alle de forskellige prototyper, som det har lavet af OnePlus 6. Det er mediet PCMag, der har fået en rundtur hos OnePlus, som havde udstillet alle de forskellige prototyper af OnePlus 6 og bagsider til telefonen.

OnePlus oplyser, at firmaet har været igennem et dusin forskellige prototyper, før man endte med det nuværende design. I ovenstående video ses ganske forskellige udgaver.

På nogle prototyper er kameraet placeret i midten, og på andre har det fået plads øverst til venstre. Også selve kamerahuset, der omkranser sensoren, har set mange forskellige udgaver. Blandt andet er der en udgave med et bredt stykke glas, der ligner tidligere mobiler fra Huaweis P-serie. Der er også prototyper med helt anderledes konstruktioner, men flere af dem ser dog ud til også at være prototyper af tidligere OnePlus-mobiler.

Læs også: OnePlus er klar med en 5G-smartphone næste år

OnePlus afslører også prototyper, som ikke har nogen 3,5 mm port til jackstik, så selv om producenten udadtil har givet udtryk for, at porten ikke forsvinder lige foreløbig, har tanken om at fjerne den ligesom mange af konkurrenterne bestemt strejfet OnePlus.

OnePlus 6 covers
Foto: PCMag.com

Bagsider i alle tænkelige farver

Næsten mere interessant er det utroligt høje antal forskellige bagsider, som OnePlus har testet til OnePlus 6. Der ses mindst 38 forskellige bagsider, hvor der må siges at være lidt for enhver smag – og mange muligheder til eventuelle kommende varianter.

Der ses flere forskellige nuancer af hvid, og så er der de mere fremtrædende farver og endda bagsider, der graduerer fra én farve til en anden ligesom på Huawei P20 Pro. Der ses også mønstre såsom streger, hvirvler og prikker.

OnePlus må dog siges at være gået den noget mere konservative vej med de endelige farver, men hvem ved? Måske får vi nogle af de viste farver at se senere hen ligesom med den nye røde variant, der for nyligt blev offentliggjort.