Opdatering af Krak: Fokus på oplevelser i nærheden

Krak er mere end bare en søgemaskine for telefonnumre, og med deres nye app-opdatering tilføjer de en endnu bedre oversigt over oplevelser i nærområdet.

Opdatering af Krak: Fokus på oplevelser i nærheden

At have Krak som applikation på mobilen er rigtig praktisk til at slå ukendte telefonnumre op og generelt finde informationer på virksomheder og privatpersoner – men Krak vil meget mere end det. 

På det sidste har de tilføjet flere og flere funktioner, der er målrettet opdagelsen af dit lokalområde, og nu giver de appen endnu flere muligheder. Med den nye knap “oplevelser i nærheden” får du nemt og hurtigt en oversigt over restauranter, butikker og andre faciliteter tæt på dig.

Læs også: Nu kan Kraks app guide dig fra a til b på cykel

Det hele er samlet på én side, der også lader dig klikke videre på de respektive steders hjemmesider og Wikipedia-artikler, hvor du kan læse meget mere om de forskellige interessepunkter.

Derudover giver den nye oversigt dig også informationer om vejret, facts om det specifikke område, samt naturligvis et kort over, hvor du kan finde de forskellige faciliteter. Alt sammen i et pænt og nydeligt interface.

Se også: Søg med emijos på Krak

”På mobilen kan man få en overflod af hjælpemidler, hvor man kan søge information og adresser baseret på sin geografiske position. Men der mangler ofte overblik, helhed og inspiration. Vores vision er at være symbolet på lokale opdagelser, og med denne opdatering forstærker vi den position,” fortæller Mattias Wedar, leder af User & Customer Experience i Eniro-koncernen, der står bag Krak i en pressemeddelelse.

Den opdaterede Krak-app kan hentes gratis i både App Store og Google Play Butikken.