Opgørelse: Så mange har fået Android 7.0 Nougat

Andelen af danske Android-brugere med Android 7.0 Nougat er fortsat ikke høj. Det viser resultatet af en afstemning her på Mobilsiden.dk

Opgørelse: Så mange har fået Android 7.0 Nougat

For godt en måned siden igangsatte vi en afstemning her på Mobilsiden.dk med spørgsmålet: “Har du fået Android 7.0 Nougat på din Android-mobil?”. Og nu er det blevet tid til at samle op.

Mere end 2.000 af Mobilsiden.dk’s læsere har deltaget i denne afstemning, og resultatet er langt hen af vejen, som man kunne forvente det.

For selvom det nu er mere end et halvt år siden, at Google udrullede deres seneste Android-version til Nexus-enhederne, venter rigtig mange fortsat på at få Nougat-opdateringen ombord.

Læs også: 4 måneder gammel Moto-smartphone får ikke Android 7.0 Nougat

Herunder kan du se en overisgt over fordelingen af stemmer på de seks forskellige svarmuligheder:

Nougat afstemning
Foto: Mobilsiden.dk

Resultatet viser, at kun lidt over en fjerdedel af brugerne, der har deltaget i afstemningen, har fået den endelige opdatering på deres mobil. Omvendt så venter omkring 60% af afstemningens deltagere fortsat på Nougat-opdateringen.

En lille del af de afgivne stemmer findes i kategorierne for en beta- eller uofficiel opdatering, mens lidt under 10% af de afgivne stemmer er givet af brugere med en mobil, der ikke får den nye opdatering, enten på grund af enheden er for gammel, eller fordi den simpelt ikke kører på Android-systemet.

Se også: HTC 10 Nougat-opdatering er klar – igen

Det at afstemningen har fået lov at køre i en lille måneds tid, skal naturligvis medtages. Det er højst tænkeligt, at nogle af jer, der ikke havde fået Android Nougat, da I afgav jeres stemme, måske nu har fået det.

Det ændrer dog ikke på, at Android 7.0 Nougat har fulgt og fortsat følger samme stil, som tidligere Android-versioner, nemlig en temmelig langsommelig udbredelse.

Se også: Sådan får du Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 og 3T her og nu

Har du nu fået Android Nougat, eller venter du fortsat på opdateringen? Smid endelig en kommentar herunder.