Over 150.000 danske Huawei-brugere får nyeste EMUI 9.1

Huawei gør klar til at rulle nyeste udgave af Emotion UI ud til over 150.000 danske brugere.

Over 150.000 danske Huawei-brugere får nyeste EMUI 9.1

Nyeste udgave af Huaweis brugerflade, der allerede findes på Huawei P30 og P30 Pro, er ved at blive klargjort til flere andre modeller, skriver Huawei i en pressemeddelse. I slutningen af juli begynder Huawei at sende EMUI 9.1 ud til Huawei P20 Lite og P Smart.

“Både Huawei P30 og P30 Pro er født med EMUI 9.1. Men med den nye opdatering får tusindvis af øvrige Huawei-brugere også glæde af den nye systemversion. Det betyder blandt andet, at læsehastigheden stiger med 20 procent,”

siger RenKe, direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Huawei P20 Lite og P Smart er blandt Huaweis mest populære smartphones og blandt de fem mest solgte Huawei enheder i Danmark. Men ejer du en anden Huawei smartphone end netop de to modeller, er der ikke nødvendigvis grund til fortvivlelse over ikke at få EMUI 9.1. Andre Huawei modeller, inklusiv P20 ProMate 20 Pro og Mate 20 Lite, forventes nemlig også at modtage opdateringen i den nærmeste fremtid.

EMUI 9.1 giver en hurtigere telefon

Med EMUI 9.1 medfølger EROFS-filsystemet og GPU Turbo 3.0, to teknologier der giver en hurtigere smartphone. F2FS-filsystemet var tidligere skræddersyet til flashhukommelse for at forbedre ydeevnen på læsning og skrivning efter langvarig brug. Nu, med EROFS, vil læsehastigheden være 20 procent hurtigere, og systemet vil rumme flere af dine personlige filer med plads til op til 1.000 billeder eller 500 sange. Desuden isolerer læs-kun hukommelsesdesignet udefrakommende forstyrrelser, hvilket betyder ekstra sikkerhed for dine systemfiler.

Med EMUI 9.1 får brugerne også GPU Turbo 3.0, der er en ny opgradering, som er optimeret til 25 af de mest populære spil. Den nye opdatering reducerer SoC-strømforbrug med 10 procent og optimerer det underliggende systems ydeevne for at give en flydende spiloplevelse.

Afstemning: Kan Huawei klare sig uden Google?