Overblik: Delte meninger om TV-pakker og streamingtjenester

Vi tager hul på en ny uge, hvilket betyder det sædvanlige overblik over sidste uges mest læste nyheder og weekendens afstemning.

Overblik: Delte meninger om TV-pakker og streamingtjenester

Vi er gået ind i en ny uge, hvilket betyder, at vi selvfølgelig tager et hurtigt kig på sidste uges mest læste nyheder. Derudover skal vi også se på resultatet af weekendens afstemning, der i denne omgang handlede om jeres brug af TV-pakker og streamingtjenester.

Der udspiller sig en regulær krig om vores opmærksomhed. Streamingtjenester bliver flere og billigere, mens TV-pakker efterhånden tager en god bid af budgettet for de fleste husholdninger. Derudover har den nylige polemik omkring YouSee og Discovery Networks Danmark gjort, at mange har genovervejet hele behovet for en TV-pakke. Det giver efterhånden kun mening at betale til sin dyre TV-pakke, hvis man virkelig nyder at se flow-TV, eller, hvis man følger med i sport – sidstnævnte er næsten ligeså dyrt at streame, som at se via den klassiske TV-pakke.

Til vores spørgsmål om, hvorvidt I har opsagt TV-pakken, svarede sammenlagt 45,14 procent, at de allerede har opsagt TV-pakken. Heraf svarede 41,70 procent, at de kun bruger streamingtjenester, mens 3,44 procent hverken bruger streaming eller TV-pakker. 32,33 procent svarer, at de både har streaming og TV-pakke, og 11,09 procent holder sig udelukkende til flow-TV.

Resultat af weekendens afstemning

Sidste uges mest læste nyheder

Samsung Galaxy S11 kommer i tre størrelser 
Den næste lancering i Samsung Galaxy S-serien byder både på tre størrelser og en ny skærmteknologi.

Google Stadia lanceres med disse spiltitler 
Google Stadia lanceres i dag. Her kan I se, hvilke titler Googles nye tjeneste lanceres med.

Facebook til iPhone aktiverer dit kamera uden du ved det 
En fejl i Facebook-appen til Apple-enheder gør, at kameraet automatisk aktiveres, uden at brugeren bliver gjort opmærksom på det.

Nyt og gammelt mødes: Foldbar Motorola RAZR lanceret 
Motorola har genoplivet den ikoniske RAZR-telefon.

Nu ruller Huawei Android 10 ud i Europa 
Kort efter Huawei har rullet de første Android 10-opdateringer ud i hjemlandet, er turen nu kommet til Europa.

Sidste uges anmeldelser

Test: OnePlus 7T Pro – Den første måned 
Efter 35 dages brug af OnePlus’ topmodel står det klart: OnePlus 7T Pro er blandt de absolut bedste mobilkøb lige nu. Her er vores test af OnePlus 7T Pro.

Test: Samsung Galaxy Fold – Foldbar fremtid 
Vi har haft Samsungs forsinkede fremtidstelefon til test. Den foldbare Galaxy Fold har overbevist os om, at den foldbare telefon er kommet for at blive.