Pocophone F1 kan nu købes herhjemme

Telefonen der er designet til at konkurrere med uhyre populære OnePlus, kan nu købes i Danmark.

Pocophone F1 kan nu købes herhjemme

For et stykke tid siden skrev vi, at teleselskabet 3 ville forhandle Xiaomis telefoner i Danmark. I mellemtiden er der løbet en del vand under broen, og 3 forhandler stadigvæk ikke Xiaomi.

Læs også: Pocophone F1 kommer til Danmark

Nu er der i midlertid håb for dem der ser frem til, blandt andet, Xiaomis OnePlus-dræber, Pocophone F1. Telefonen kan nemlig købes hos Proshop og MyTrendyPhone, og så endda til en ret overkommelig pris.

pocophone f1
Pocophone F1 er ikke officielt landet på det danske marked, men kan altså nu købes hos MyTrendyPhone og Proshhop. Foto: Poco.net

Xiaomi Pocophone F1 er skabt som et alternativ til OnePlus, vi taler top specifikationer til en lav pris. Telefonen er udstyret med 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse, Qualcomm Snapdragon 845 chipset, octa-core processor, udvidelse med microSD, dual kamera, USB-C opladning med Quick Charge 3.0 og et gigantisk batteri på 4.000 mAh. Hele herligheden bliver styret af Android Oreo 8.1.

Med andre ord har vi altså fat i en absolut topmodel, og det bedste af det hele er, at Pocophone F1 er billig. Faktisk kan du købe telefonen hos MyTrendyPhone til 2.899 kroner. Det er cirka 100 kroner billigere end den Motorola Moto Z3 Play som vi anmeldte i går, og Pocophone F1 tilbyder væsentligt mere telefon.
Også hos Proshop kan man købe telefonen, her er prisen dog en smule højere og lander på 3.291 kroner. Det er stadigvæk usandsynligt meget telefon for pengene.

Læs også: Test: Motorola Moto Z3 Play – En god smartphone

På redaktionen arbejder vi på at få en Pocophone F1 til test, og vi vil selvfølgelig råbe højt så snart det sker. I mellemtiden har du nu mulighed for at få fingre i den, inden den officielt kommer til Danmark.