Pocophone F1 kommer til Danmark

Den kommende OnePlus-dræber, Pocophone F1, kommer til Danmark. Den bliver overraskende billig.

Pocophone F1 kommer til Danmark

Xiaomi’s OnePlus-dræber, Pocophone F1, ser nu ud til at komme til Danmark. Telefonen, der med voldsomme specifikationer og til en vanvittig pris, skal konkurere med selveste OnePlus. 

Snapdragon 845, 6GB RAM, 6.2″ display, 64GB eller 128GB lager og et ganske lovende kamera. Det er high-end specifikationer og du kan læse mere om dem her:

Xiaomi lancerer topmodellen POCO F1 til en uhørt lav pris

Specifikationerne i sig selv er fine, men ikke bedre end så mange andre mobiler lige nu. Det ser prisen til gengæld ud til at blive. Versionen med 6GB RAM og 64 GB lagerplads får en pris på 329 euro, hvilket rundt regnet er 2.500 kroner. Den danske pris kunne man forestille sig kunne blive en anelse dyrere, men der er stadig langt op til en OnePlus 6 til 3.899 kroner.

pocophone f1
2.500 kroner på en mobil med OnePlus 6 lignende specifikationer?. Foto: Poco.net

Den større udgave med 128 GB lager starter ved ca. 2.800 kroner. Hvad præcis den danske pris bliver, samt hvornår den bliver tilgængelig ved vi ikke endnu. 

Men et realistisk bud kunne ville være, at det bliver teleselskabet 3, der kommer til at udbyde Pocophone F1. Xiaomi har nemlig tidligere meldt ud, at 3 kommer til at sælge deres mobiltelefoner i Danmark:

Xiaomis smartphones kommer til Danmark via teleselskabet 3

pocophone f1
Pocophone F1 kommer til en lang række lande, inklusive Danmark. Foto: Poco.net

OnePlus starter på en lignende måde, med vanvittigt lave priser på deres telefoner, hvorefter de langsomt blev dyrere og dyrere, efterhånde som de fik fat i markedet. Det bliver spændende at se om planen er den samme her. Men konkurrence er jo altid godt, så vi glæder os meget til at tage et kig på Pocophone F1.

Historiens videre kronologi

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 24/8/2018 bragte vi artiklen Oppo R17 Pro er officiel med SuperVOOC opladning – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..