Pokémon GO kan nu i spilles dansk shoppingcenter

Nu kan du både jage tilbud og Pokémons i det danske shoppingcenter Fisketorvet.

Pokémon GO kan nu i spilles dansk shoppingcenter

I sommers udkom den helt store mobil-sensation Pokémon GO og siden da har især parker, kirkegårde og andre udendørsområder været hjemsted for Pokémon-fans i alle aldre.

Men nu behøver du altså ikke at rende rundt udenfor længere.

Efter en aftale er blevet indgået mellem Pokémon-teamet og ejendomsselskabet Unibail-Rodamco, der bl.a. ejer det danske storcenter, er det nu blevet muligt at rykke Pokémon-spillet ind i det danske storcenter, Fisketorvet.

Se denne: Nye Pokémons slippes løs i dag

Fisketorvet bliver altså det første shoppingcenter i Danmark, hvor besøgende både kan få klaret indkøbene og samtidig tanke op på bl.a. PokéBalls og Pokémon Eggs ved centrets Pokéstops og træne sine Pokémons i en række Gyms.

Foruden Fisketorvet, så er 57 andre shoppingcentre rundt om i Europa blevet en del af dette projekt, som får rykket Pokémon GO brugere indenfor i varmen.

Læs også: Nu kan Pokémon GO Plus-armbåndet købes i Danmark

“Vi har skabt Pokémon GO med det formål at opfordre folk til at røre sig, interagere med hinanden og udforske nye sider af verden. Og samarbejdet med Unibail-Rodamco giver alle Pokémon-trænerne mulighed for at holde varmen, når de spiller i vinterkulden”  fortæller Niantic-chefen John Hanke.

Aftalen er også en succes for folkene bag shoppingcentrene, heriblandt altså Fisketorvet.

“Pokémon GO er endnu et eksempel på, hvordan vi arbejder på at være på forkant med den teknologiske udvikling, når det kommer til at skabe den gode kundeoplevelse og lægge hus til sociale initiativer, hvor vores kunder kan mødes,” siger Jean-Marie Tritant, COO hos Uniball-Rodamco.

Pokémon GO: Den ultimative guide med tips og tricks [TIP]

Kunne du se dig selv jage Pokémons i storcentret, eller er du helt stoppet med spille Pokémon GO? Smid en kommentar herunder.