Pressebillede: Sådan ser af Sonys næste mobilflagskib ud

Et pressebillede af Sonys kommende flagskib er blevet lækket på nettet. Sådan ser Xperia 1 ud.

Pressebillede: Sådan ser af Sonys næste mobilflagskib ud

Der er ikke længe til vi Sony præsenterer et helt nyt flagskib, men allerede nu får vi et godt indtryk af dens udseende. Med et helt nyt design, skærmformat, tredobbelt kamera og navngivning, ser det ud til Sony er ude i en større rebranding.

Den kendte Twitter tipster Evan Blass er kommet i besiddelse af et pressebillede af Sony flagskib, som viser telefonen i en flot lilla farve. Xperia XZ-navnet skulle angiveligt blive droppet til fordel for noget mere simpelt, nemlig Xperia 1.

Sony Xperia 1 får en vild skærm i formatet 21:9, som skulle være på hele 6,5 tommer og af AMOLED-typen. Vi er stadig ude i en glas på glas design, samlet omkring en aluminiumsramme. Rammen er dog anodiseret i farver, som matcher farven på selve telefonen. 

Test: Sony Xperia XZ3 – En værdig konkurrent 

Sony Xperia 1
Dette skulle være Sonys næste flagskib: Sony Xperia 1. Foto: Twitter.com (@evleaks)

52 megapixel kamera til Xperia 1

Der ses stadig en fingeraftrykslæser på siden af telefonen og en dedikeret kameraudløser. Og netop kameraet skulle blive noget helt specielt. En ny voldsom 52 megapixel primær sensor med en blænde på f/1,6, akkompagneret af to ekstra linser: telefotolinse og en dybdesensor. 

Sådan skulle opsætningen af kameraerne se ud:

Sony Xperia 1
52 megapixel primær sensor f/1,6. Jeg er nok ikke den eneste der glæder mig til at afprøve det. Foto: Twitter.com (@evleaks)

Specifikationer på Sony Xperia 1

Det er stadig rygter, men Sony Xperia 1 ser ud til at byde på nogle imponerende specifikationer. Qualcomms nye topmodel, Snapdragon 855, 6GB RAM og minimum 128GB lagerplads. Batteriet skulle være på hele 4400 mAh. Når det nu er Sony, så kan vi nok også forvente en IP68 certificering.

Sony holder event under Mobile World Congress, så allerede på mandag ved vi alt om det spændende nye flagskib.

Hvad synes i om udseendet?

Læs også: Samsung Galaxy S10 er officiel: Her er den