Rygte: OnePlus 6T kommer til oktober

OnePlus 6T lanceres måske allerede til oktober. For første gang kommer OnePlus officielt til salg i USA.

Rygte: OnePlus 6T kommer til oktober

Det er ikke mange måneder siden at OnePlus præsenterede deres OnePlus 6, som høstede ufatteligt mange gode anmeldelser. Ikke mindst her på Mobilsiden, hvor den fik 6 ud af 6 stjerner. Den test kan du læse her. Men nu er nye informationer dukket op, om efterfølgeren til den, OnePlus 6T.

For første gang skal OnePlus nemlig officielt sælge deres mobiltelefoner igennem de amerikanske teleselskaber. For de fleste mobilproducenter er dette et kæmpe skridt, og en nødvendig vej ind på et kæmpe marked.

Læs også: OnePlus har ansøgt om varemærket Warp Charge i EU

CNET skriver at amerikanske T-Mobile skulle blive OnePlus’ officielle teleudbyder, hvilket betyder der skal laves en specifik mobil til T-Mobile, optimeret til deres netværk. OnePlus lander i et sortiment med high-end telefoner, som forlængst har passeret de 1.000 dollars. OnePlus 6T skulle komme til at koste ca. 550 dollars – omkring halvdelen af de andre producenters flagskibe. OnePlus er kommet langt og lige nu ser fremtiden lys ud.

OnePlus 5T kom først i november måned, men OnePlus 6T skulle angiveligt komme noget før. Ifølge rygtet så skulle den nemlig lande allerede i oktober måned. T-modellen af OnePlus introducerer normalt ikke et nyt design, men er i stedet et opdatering af indmaden. Der dog tidligere lavet små designændringer, såsom at flytte på fingeraftrykslæseren.

Vi glæder os allerede til at læse mere om en kommende OnePlus 6T.

Læs også: Nu kan du købe OnePlus 6 i rød i Danmark