Så er den landet: Nu kan du købe OnePlus 6

Det er nu muligt at købe OnePlus 6 hos forhandlere landet over. Mobilsiden.dk giver dig overblikket.

Så er den landet: Nu kan du købe OnePlus 6

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

OnePlus 6 er landet i butikkerne og alle vil være med. Hvor det før har været 3, der har haft eneret til den uhyre populære telefon, er resten af Danmarks større teleselskaber nu med. Med en vejledende pris, der starter ved 3.899 kroner, skal der nok være kø i butikkerne.

Hos mobilsiden.dk giver vi et overblik over abonnementer, hos de selskaber der forhandler OnePlus 6.

OnePlus 6
Den længeventede OnePlus 6 er landet i butikkerne. Foto: OnePlus

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Fælles for alle selskaber er selvfølgelig fri tale, SMS og MMS. Så hvad skal du kigge efter?
Det hele handler om mængden af data og tilkøbstjenester som eksempelvis Spotify, HBO og TV2 Play.

Jeg har taget udgangspunkt i et abonnement til 200 kroner om måneden. Der ligger man for det meste lunt i svinget, i forhold til det almindelige behov. Det er hverken det dyreste eller billigste.

Lad os starte ved 3. Her får du 30 GB data som kan bruges i et hav af lande. Et af 3’s stærkeste salgsargumenter er “3LikeHome”, der tillader kunder at ringe, SMS’e og bruge en del af den inkluderede data i 59 lande, udenfor Danmarks grænser. Ideelt hvis man rejser meget og ikke vil have et tilkøbsabonnement. Derudover har man, hos 3, mulighed for at tilkøbe en række tjenester som forsikring, TV2 Play og musiktjenesten Deezer.

Se også: Video: Mobilsiden unboxer OnePlus 6

Videre til YouSee. Her får du kun halvt så meget data for pengene, nemlig 15 GB. Til gengæld får du adgang til YouSee’s egen streamingtjeneste, YouSee Musik, med adgang til mere end 30 millioner musiknumre. Derudover kan du bruge samtlige 15GB data i 36 forskellige EU lande.

Hos Telia har man ikke et abonnement til 200 kroner om måneden. Til gengæld kan du, for 249 kroner om måneden, få fri data i Norden og Baltikum. Derudover kan du bruge op til 20 GB data i EU kvit og frit. Telia har også et ret stort udbud af tilkøbstjenester, blandt andet Spotify til en reduceret pris, Telia TV hvor du kan sammensætte din egen TV-pakke, HBO Nordic og Office 365.

Hos Telenor får du 20 GB data. Også her har du mulighed for at bruge en del af din inkluderede data i andre lande. Mere præcist 10 GB data i 37 lande, udenfor kongerigets grænser. Derudover får man Viaplay gratis i 3 måneder og muligheden for at tilkøbe musiktjenesten Tidal. 

Læs også: OnePlus 6: Utrolig meget mobil for pengene [TEST]

Telmore tilbyder heller ikke et abonnement til 200 kroner om måneden. Her kan du til gengæld få 30 GB data til 169 kroner om måneden. 10 af de 30 GB kan bruges i EU og musiktjenesten, Telmore Musik, følger med. Derudover har du mulighed for at tilføje tjenester som Min Bio, Bookmate og HBO Nordic.

Sidst på listen er CallMe. CallMe gør sig heller ikke i abonnementer til 200 kroner om måneden. Her får du, for 149 kroner om måneden, 40 GB data hvoraf 6GB kan bruges i EU. Der er heller ikke en masse smarte tilkøbstjenester. CallMe har dog en enkelt ekstraservice du kan købe, nemlig WebHelp. Kort fortalt er WebHelp en forsikring der giver professionel hjælp ved digitale overgreb. Det inkluderer blandt andet advokathjælp på op til 100.000 kroner og dækning af sagsomkostninger.

Selvfølgelig kan du også bare gå ud og købe OnePlus 6 uden abonnement. Det kan du for eksempel gøre hos Proshop.

Du finder desuden flere priser på OnePlus 6 på Mobilpriser.dk

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni