Så er Super Mario Run klar til Android

Det længe ventede Nintendo-spil er nu ude til Android-smartphones og tablets.

Så er Super Mario Run klar til Android

Nu kan det længe ventede Nintendo-hit, Super Mario Run, endeligt fås til Android smartphones fra blandt andre Samsung, Huawei, Sony, LG og HTC.

Den gæve blikkenslager Mario er igen på farten og skal, ligesom i de originale konsolspil, samle på mønter, svampe og undgå fælder for at redde prinsessen.

Spillet kan nu hentes på Google Play butik. Spillets første tre baner er gratis at gennemføre, men vil du gå hele spillet igennem koster det 79 kroner at få adgang de resterende baner.

Du kan hente og prøve spillet her.

Selv om spillet ifølge Sensor Tower har indkasseret næsten tre gange så mange downloads samt 35,8 mio. kroner i forhold til Pokémon GO’s 30 mio. på førstedagen, har det høstet en del lunkne anmeldelser.

Spillet, som Nintendo og spilfirmaet DeNA Co i første omgang kun udgav til iOS-platformen, må nøjes med en lav bedømmelse på 2,5 ud af 5 stjerner. Det største klagepunkt fra de mange brugere er kravet om at have en konstant internetopkobling for at kunne spille spillet. Androidversionen af spillet har indtil videre opnået karakteren 4,1 ud af 5 stjerner.

Den dårlige modtagelse af mobilspillet har fået Nintendos aktier til at falde uafbrudt siden spillets lancering den 15. december. I skrivende stund ses der et fald i aktien på cirka 11,9 %, mens spiludvikleren DeNA Cos aktie er dalet med 16,9 %.

Se også:  Nintendos aktie styrtdykker efter lanceringen af Super Mario Run