Sådan kan OnePlus 6T komme til at se ud

De to kommende topmodeller Oppo R17 Pro og vivo X23 vil formentlig danne grundlaget for, hvordan den kommende OnePlus 6T kommer til at se ud.

Sådan kan OnePlus 6T komme til at se ud

OnePlus’ smartphones har traditionelt mange ligheder med producenterne Oppo og vivos tilsvarende topmodeller, da alle tre producenter er ejet af samme firma: BBK Electronics.

Læs også: Rygte: OnePlus 6T kommer til oktober

Det er derfor ikke helt utænkeligt, at vi allerede nu kan sige med ret stor sikkerhed, hvordan den kommende OnePlus 6T, som ventes at blive præsenteret i oktober, kommer til at se ud.

Oppo R17 Pro
Oppo R17 Pro bliver præsenteret i Kina den 23. august. Foto: Androidauthority.com

Både Oppo og vivo er nemlig på vej med hver deres topmodel, og gennem de seneste mange år har det været sådan, at Oppo og vivo først har lanceret deres topmodeller, og en eller flere måneder senere er OnePlus så kommet med sin topmodel, som ligner Oppo og vivos modeller i mere eller mindre grad.

Eksempelvis er OnePlus 5T baseret på Oppo R11s og vivo X20, mens OnePlus 6 er baseret på vivo X21 fra marts og Oppo R15 fra april.

vivo X23
vivo X23. Foto: vivo.com.cn

Får meget mindre hak i toppen af skærmen

Selv om vivo X23 endnu ikke er officielt præsenteret endnu, har vivo allerede teaset for den på sin hjemmeside med både billeder og nedenstående video. Hvad angår Oppo R17 Pro, er der både blevet lækket en reklamevideo samt adskillige billeder.

Begge telefoner har en front med en 6,4” skærm, der er nærmest identisk. Der er fortsat et hak i skærmen, men det er formindsket markant, så det nærmest kun er en lille halvcirkel, der bryder skærmen. Vi bør altså med al sandsynlighed få et skærmdesign magen til at se i den kommende OnePlus 6T. Det vil i hvert fald svare til nogenlunde samme forandring, som OnePlus 5T gennemgik i forhold til OnePlus 5.

Det er dog ikke til at sige med samme sikkerhed, hvordan OnePlus 6T kommer til at se ud bagpå. Her har Oppo R17 Pro og vivo X23 nemlig forskellige designs. Det mest sandsynlige er dog setuppet i Oppo R17 Pro, hvor dualkameraet er placeret i midten ligesom den nuværende OnePlus 6.

Fælles for både Oppo R17 Pro og vivo X23 er, at de har en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, og det kan altså også betyde, at teknologien er moden nok til at blive introduceret i OnePlus 6T. Oppo R17 Pro bliver desuden den første smartphone, som ikke er fra Samsung, som kommer med et kamera med en variabel blænde på 1.5/f2.4, skriver AndroidAuthority. Det kan altså også være en teknologi, der finder vej til OnePlus 6T, da modellerne fra Oppo og OnePlus har haft tæt på samme kamerasetup, mens vivo-modellerne har haft et andet setup.

OnePlus 6T skulle altså finde vej i oktober måned, hvilket er en måned tidligere end sidste års 5T, der kom i november. Prisen menes at blive omkring 550 dollars. Til sammenligning koster den billigste OnePlus 6 529 dollars, så der er altså tale om en prisstigning på 4 procent. Det vil give en dansk pris på OnePlus 6T på omkring 4.049 kroner.