Samsung afslører en ny enhed i næste måned

Den 11. oktober afholder Samsung et online event på deres hjemmeside, hvor de lancerer en ny enhed.

Samsung afslører en ny enhed i næste måned

Det er kun en måneds tid siden, at Samsung afholdte deres Unpacked-event, hvor både Galaxy Note9, Galaxy Tab S4 og Galaxy Watch blev lanceret. Der sker imidlertid en masse, på en måned, i smartphoneverdenen. 

Læs også: Test: Samsung Galaxy Note9 – Mere af det hele

Nu er Samsung snart klar til at afsløre den næste enhed i Galaxy-serien. Det sker torsdag den 11. oktober, på Samsungs egen hjemmeside, under sloganet, “4xfun A Galaxy Event”.

Samsung 4X
offentliggørelsen af Samsungs live-event, 4X fun. Foto: Samsung facebook

Under dette års IFA-messe bidrog Samsung hverken med nye telefoner, tablets eller smartwatches, da de allerede havde annonceret de nye enheder til deres eget event. Dog ser det nu ud til, at der er endnu en enhed undervejs fra elektronikgiganten. Samsung selv siger, at deres nyeste enhed vil gøre brugere i stand til at udtrykke sig på flere måder, end nogensinde før.

Vi ved af gode grunde ikke, hvilken enhed der er tale om. Mange af os venter i spænding på Samsungs foldbare telefon, som angiveligt skulle komme i år. Det virker dog usandsynligt, at Samsung vil annoncere en så skelsættende enhed under et online-event.

Læs også: Samsung-direktør antyder, at en foldbar smartphone bliver afsløret i år

samsung galaxy note 9
Samsungs seneste telefon, Galaxy Note9, som har imponeret os meget på mobilsiden.dk. Foto: Mobilsiden.dk

Der er selvfølgelig mindre spændende muligheder. En del nye telefoner er blevet certificeret rundt omkring i verden, det tæller blandt andet Galaxy J6 Plus, Galaxy J4 Plus og den senste version af Galaxy A7. X’et kunne også indikere en ny Galaxy Xcover, den model plejer dog, som regel, at blive lanceret i foråret. Andre rygter går på en telefon med hele fire bagkameraer, hvilket også ville være en ret stor nyhed for et online-event. Dog begynder flere producenter at bruge tredobbelte kameraer i deres telefoner, mens Samsung stadig nøjes med to kameralinser på bagsiden, så det er ikke helt utænkeligt, at de vil forsøge sig med et endnu vildere kamerasetup. Vi skal dog huske på, at der ikke er nævnt noget om, hvilken type enhed der er tale om, så det kunne også være en ny tablet i form af Galaxy View 2.

Under alle omstændigheder har man mulighed for at følge med, den 11. oktober, hvis man er nysgerrig på, hvilken enhed Samsung lancerer.