Samsung bekræfter: Inviterer til Unpacked-event om to uger

Så er det officielt: Samsung inviterer til en ny Unpacked-event den 13. august, hvor Galaxy Note 5 og Galaxy S6 edge+ ventes at blive præsenteret.

Samsung bekræfter: Inviterer til Unpacked-event om to uger

Samsung gør, præcist som forudsagt, klar til sin næste store Unpacked-mobilevent den 13. august, hvor den sydkoreanske gigant formentlig løfter sløret for efterårets helt store topmodeller.

Nærmere betegnet er det med stor sandsynlighed Galaxy Note 5 og Galaxy S6 edge+, der er tale om. Netop disse to telefoner har været igennem den sædvanlige rygtemølle med lækkede specifikationer, billeder og videoer nærmest dag efter dag.

Læs også: Motorola inviterer til event i næste uge

Det er inde på den officielle hjemmeside, Samsung Tomorrow, hvor invitationen er sendt ud til hele verdenspressen. Helt præcist vil begivenheden finde sted torsdag den 13. august klokken 17:00 dansk tid.

Samsung Unpacked invitation
Sådan ser invitationen fra Samsung ud til Unpacked-eventen, der finder sted den 13. august.

Unpacked-eventen vil blive livestreamet direkte til den officielle YouTube-kanal, Samsung Mobile, fra New York, lige som du også kan holde dig opdateret på Samsung Tomorrows forside. Du har dermed mulighed for at følge med i alt hjemme fra stuen omkring, hvad Samsung har af overraskelser.

Læs også: Samsung Galaxy S6 mini afsløret på billeder

Rygter går nemlig på, at en mini-udgave af Samsung Galaxy S6 allerede også vil se dagens lys ved samme event foruden lanceringen af topmodellerne Galaxy S6 edge+ samt Galaxy Note 5.

Som om det ikke er nok har Samsung også travlt med at færdiggøre sit kommende runde smartwatch med Tizen-styresystemet. Om det også finder vej til Unpacked-eventen, er dog endnu ikke til at sige – men spekulationerne går bestemt derpå.

Hvad tror du, Samsung har i vente til denne Unpacked-event? Er det som forventet blot de to nye topmodeller, eller har sydkoreanerne flere overraskelser i vente?