Samsung dropper måske 3,5mm jackstik

Samsung er en af de få producenter, der stadig har et 3,5mm jackstik i deres telefoner, men nu dropper de det måske også.

Samsung dropper måske 3,5mm jackstik

Flere og flere producenter fjerner 3,5mm jackstikket fra deres telefoner, senest OnePlus i deres kommende OnePlus 6T. Ofte er det for at gøre plads til et større batteri, hvilket mange også hellere vil have. Men jackstikket er dog stadig en ønsket feature og noget som kan være svært at undvære. Samsung har stået fast og beholdt indgangen, men det er måske ved at være slut nu.

Samsungs grund til at fjerne jackstikket skulle være, at bluetooth hovedtelefoner stiger gevaldigt i popularitet. USB-C til jackstik donglen tør de nok ikke droppe lige foreløbig, så muligheden for at forbinde via kabel vil stadig være mulig.

Læs også: Nye iPhones: Ingen hurtigoplader og jackstik adapter

Det er heldigvis ikke allerede i Samsung Galaxy S10 at skulle dette blive en realitet, men først i efterårets Galaxy Note 10 og senere Galaxy S11. Om Samsung virkelig kommer til at fjerne jackstikket fra begge deres kommende flagskibe må fremtiden vise. Samsung kæmper pt. med markedsandele, hvilket måske er derfor vi ser denne ændring fra elektronikgiganten.

MicroSD kortet vil stadig være at finde i telefonerne, men måske det også kun er et spørgsmål om tid.

Læs også: Samsung Galaxy S10: Detaljer om det tredobbelte kamera