Samsung får 1,3 millioner forudbestillinger på Note10

Samsung oplever fænomenal modtagelse af Galaxy Note10. Der er lavet 1,3 millioner forudbestillinger, hvilket er dobbelt så mange som Note9.

Samsung får 1,3 millioner forudbestillinger på Note10

Samsung står klar til at sende forudbestillinger på nyeste Galaxy Note10-flagskib ud. Inden den officielle salgsstart den 23. august, altså på fredag, har Samsung indtil videre modtaget overaskende mange forudbestillinger. 

I perioden den 9-19. august er der nemlig modtaget hele 1,3 millioner preorders, meddeler The Korea Herald. I forhold til forgængeren Note9, så svarer det til dobbelt så mange forudbestillinger. Det skal dertil siges, at Note’en i år består af to modeller: en mindre 6,3 tommer og en større 6,8 tommer, hvilket kunne hjælpe lidt på disse tal.

Den mest populære enhed er Galaxy Note10+ med 256GB lagerplads i den flotte Aura Glow-farve.

Forudbestillingerne fortsætter til og med i morgen. Prisen for 6,3 tommer udgaven ligger på 7.499 kroner og den store model starter ved 8.499 kroner.

Samsung Galaxy Note10: Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note10
Aura Glow er den mest populære farve. Foto: Mobilsiden

Testen af Samsung Galaxy Note10+ er i gang

Vi er i fuld gang med at teste Samsung Galaxy Note10+. Du kan følge med i vores første indtryk her. Den færdige anmeldelse er klar til læsning inden salgsstarten på fredag.