Samsung M20 kommer til Skandinavien

Samsungs kommende budgettelefon, M20, kommer højst sandsynligt til Danmark. I hvert fald forlyder det, at telefonen bliver lanceret på det skandinaviske marked.

Samsung M20 kommer til Skandinavien

Samsung har tilsyneladende indstillet produktionen af deres Galaxy J og Galaxy C serier. Det betyder, at Samsung skal finde nye alternativer, når det kommer til en produktserie i den lave budgetklasse.

Læs også: Test: Motorola One – Kan klart anbefales

Alternativet bliver efter alt at dømme en helt ny serie, Galaxy M, som allerede nu tyder på at byde på nogle ret fornuftige telefoner i klassen. Om de kan konkurrere med producenter som Motorola og Nokia, må tiden vise.

Samsung Galaxy M20 Koncept
Konceptbillede der viser, hvordan Galaxy M20 kan komme til at se ud.

Rygter og lækkede informationer giver os sædvanligvis et godt billede af kommende telefoner, og Samsung Galaxy M20 er ingen undtagelse. Først og fremmest forlyder det, at telefonen kommer med et batteri på hele 5.000 mAh, hvilket slår topmodellen, Galaxy Note9, med 1.000 mAh. Nu afhænger batteriforbruget meget af softwaren, så det betyder ikke nødvendigvis alverden, men tallene er stadigvæk voldsomme. Samsung kommer også til at gøre brug af deres eget chipset, i form af Exynos 7885, hvilket svarer til Snapdragon 835.

Læs også: Samsung og LG er måske klar med 5G mobiler til MWC 2019

Skærmen bliver en LCD IPS-skærm på mindst seks tommer, derudover forventes den at blive den første telefon med Samsung Infinity-U-design. Det betyder en dråbeformet notch med en enkelt kameralinse. Frontkameraet skulle være på 8MP, hvilket helt sikkert er glimrende til at dække de fleste selfiebehov. Bagkameraet kommer til at bestå af et dualkamera med henholdsvis 13MP og 5MP.

Det skulle være sikkert, at Samsung Galaxy M20 bliver lanceret i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Polen og Skandinavien, hvilket altså inkluderer vores lille kongerige.