Samsung offentliggør Gear Fit 2 Pro ved en fejl

Samsung er igen kommet til at afsløre et af dets produkter før tid ved at offentliggøre det på dets hjemmeside. Denne gang drejer det sig om Gear Fit 2 Pro.

Samsung offentliggør Gear Fit 2 Pro ved en fejl

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsungs produkter bliver ganske vist lækket en hel del, men producenten bidrager også selv til at afsløre dets produkter før tid. Inden afsløringen af Galaxy Note 8 kom Samsng til at afsløre billeder og informationer om topmodellen på dets hjemmeside, og det samme er nu tilfældet med det endnu ikke officielt lancerede fitnessur Gear Fit 2 Pro.

Læs også: Samsung Gear Fit2 – Multikunstner med kritisk fejl [TEST]

Onsdag eftermiddag fik Samsung ved en fejl offentliggjort hele produktsiden for det kommende fitnessur på dets malaysiske hjemmeside, hvilket Mobilsiden nåede at snuppe et skærmbillede af. Mere eller mindre alle detaljer om uret er nu blevet afsløret, og ligeså har Samsung også afsløret flere billeder af det kommende fitnessur.

Samsung Gear Fit 2 Pro
Foto: Samsung

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Tåler nu op til 50 meter dybt vand

Designmæssigt ser der ud til kun at være ændret lidt i remmen på Pro-udgaven, som nu også findes i en sort/rød farvekombination. Hvor det almindelige Gear Fit2 har en gummirem med en klikmekanisme i stil med Apple Watch, er der en mere traditionel spænde i Gear Fit 2 Pro. Remmen er dog fortsat udført i gummi, men har nu en rillet tekstur i stedet for prikket.

Den helt store nyhed er en såkaldt 5ATM-vandbestandighed, der opfylder den såkaldte ISO 22810:2010-standard. Med andre ord kan Gear Fit 2 Pro klare at blive sænket helt ned i 50 meters dybde.

Læs også: Nye fitness-wearables fra Samsung: Gear Fit 2 og Gear IconX

Der er altså tale om en pæn opgradering af vandbestandigheden i forhold til det normale Gear Fit 2, som ’kun’ klarer ned til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter. Gear Fit 2 Pro kan altså bruges nærmest overalt, uanset om det er en swimmingpool eller på en strand. Der vil endda være en Speedo-app tilgængelig på det Tizen-styrede ur, som du kan bruge til netop det formål.

Samsung Gear Fit 2 Pro
Foto: Samsung

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hardwaremæssigt er der ikke de store forskelle mellem Gear Fit2 og Gear Fit 2 Pro. Der er fortsat en 1,5” kurvet Super AMOLED-skærm med en opløsning på 216 x 432 pixels. Mængden af RAM er også stadig 512 GB, ligesom der er 4 GB lagerplads. Batteriet har fortsat en kapacitet på 200 mAh med en identisk batteritid: 3-4 dage ved normalt brug.

Prisen på Samsung Gear Fit 2 Pro er endnu ukendt, og det vides heller ikke, hvornår det offentliggøres officielt. Det bør dog før eller siden komme til Danmark, da den normale udgave af uret er at finde i de danske butikker.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Se hele produktsiden for Samsung Gear Fit 2 Pro nedenfor

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni