Samsung teaser for øjenscanner

Et tweet fra en officiel Samsung-konto kunne pege på, at koreanerne vil have nye sikkerhedstiltag i fremtiden

Samsung teaser for øjenscanner

Koreanske Samsung har muligvis store planer med den kommende Samsung Galaxy Note 4, som ventes præsenteret til september, efter et tweet fra Samsungs officielle Exynos-konto stærkt peger på, at fremtidens telefoner fra firmaet vil have en øjenscanner.

Exynos er en processorserie, som Samsung producerer, og kontoen er blevet verificeret, og derfor er det spændende, hvad der kommer derfra.

Læs også: Samsung opdaterer egen app store og vil ud af Google Play skyggen

På billedet ses, hvad der grangiveligt ligner en øjenscanning, og med priser ude til højre og en mulighed, der hedder ‘betal’, så kunne det være måden at godkende en betaling fra mobilen på i samme boldgade som at godkende en betaling med en fingeraftryksscanner.

Samsungs seneste flagskib, Galaxy S5, har en fingeraftryksscanner indbygget, og en øjenscanner er ikke en helt ny tanke, da der var små rygter om netop en øjenscanner i Galaxy S5 op til lanceringen.

Læs også: Samsung virtual reality headset til september

Noget af det der peger på, at den nye teknologi kommer i Samsung Galaxy Note 4 er størrelsen, da det godt kunne se ud til, at telefonen på billedet er ganske stor, ligesom Note-serien.