Saphe teaser for ny trafikalarm med indbygget skærm

Firmaet Saphe, som står bag trafikalarmen med samme navn, er snart klar med en ny og forbedret trafikalarm med nyt design, en skærm og mange nye features.

Saphe teaser for ny trafikalarm med indbygget skærm

Markedet for trafikalarmer vokset markant i disse år, og det skyldes især trafikalarmen Saphe, som startede det hele tilbage i 2015. Saphe har hen over de seneste år fået konkurrence af trafikalarmerne ooono og BEAM, og nu er Saphe så klar med et modsvar.

Saphe har teaset for den nye trafikalarm på sin nye hjemmeside, hvor der ses et en enhed med et helt nyt design. Selv om billedet kan snyde, forsikrer Saphe, at den nye trafikalarm er 30 procent mindre end den gamle model. 

Læs også: Undgå fartbøder med trafikalarmen Saphe [TEST]

Som det ikke er helt til at overse, har den nye Saphe nemlig fået en skærm, og i stedet for en rød og blå knap på den gamle Saphe er der nu én rund knap, som mest af alt ligner en home-knap fra en iPhone. Skærmen er en strømsparende en af slagsen, som går i standby, når bilen er slukket. Den kan blandt andet vise bilens hastighed, hastighedsgrænsen og forskellige alarmer.

Nye features skal øge trafiksikkerheden

Konceptet med den nye Saphe er det samme. Den er fortsat batteridrevet, og den forbinder stadig til din mobil med Bluetooth, men batteriet er nu genopladeligt og kræver opladning to til tre gange om året. Til sammenligning oplyser Saphe, at den gamle trafikalarm ”forventes at holde i over to år”.

Fokus i den nye Saphe er på at øge trafiksikkerheden, og derfor har Saphe også mindst syv nye store features på vej til enheden. En af dem er, at Saphe nu holder øje med kørselsretningen. Hvis du på den ene eller anden måde skulle komme til at havne i den modkørende retning, vil den nye Saphe alarmere dig om det. Den nye Saphe er også i stand til at advare dig om midlertidige vejbaner, vejarbejde og nedsatte hastigheder på din vej.

Læs også: Test: Saphe eller BEAM – hvilken trafikalarm er bedst?

Den nye Saphe er også en smule klogere end den gamle, så hvis der holder en bil i nødsporet på den modsatte vejbane, får du ikke nogen alarm om det, da det ikke har betydning for kørslen i din vejbane.

Den nye trafikalarm, som ser ud til at få navnet Saphe Drive, ventes at blive lanceret i november måned, men prisen er endnu ukendt. Mobilsiden.dk får den nye Saphe til test og vil naturligvis sammenligne den med den gamle Saphe.