SHIFT PHONE: tysk mobilproducent satser på kærlighed

100% love - det er blandt andet det, driver de nye smartphones fra tyske SHIFT frem.

SHIFT PHONE: tysk mobilproducent satser på kærlighed

Det er under hashtagget #LOVEPHONE, at SHIFT, en tysk mobilproducent, nu kan vise sine nye kollektion af smartphones frem: SHIFT 4, 5 og 7-serierne.

Fælles for alle SHIFT produkter er en satsning på tre kernekoncepter:

  • Design – formerne skal være stilfulde og minimalistiske. Samtidig kan SHIFT-mobilerne fås i et væld af farver.
  • Teknologi – SHIFT-mobiler skal være nem at både opgradere og reparere. Derfor kan både batteriet udskifte mens lagerpladsen kan udvides via micro-SD.
  • Kærlighed – Der skal udvises omsorg til menneskerne bag produktionen i form af fair løn og arbejdsforhold samt ingen børnearbejdere.

På den vis overlapper SHIFT med hollandske Fairphone, som også satser på at være både socialt og miljømæssigt bæredygtige i tilblivelsen af deres produkter.

Læs også:  Fairphone 2 : En mobil med god samvittighed [TEST]

SHIFT smartphones
Foto: SHIFT

Blandede bolsjer

Selve sortimentet hos SHIFT byder på både bund og topmobiler, med varierende specifikationer.

Prismæssigt begynder SHIFT telefonerne ved 255 Euro for den mindste SHIFT 4.2 som byder på et yderst kompakt 4,4” HD-display, quad-core processor, 2GB RAM og 16GB lagerplads. Med ingen 4G, Android 5.1 ombord og et 8MP er visse dele af mobilen ved at være outdatede.

Øverst i sortimentet er SHIFT 5Pro der råder over en kraftig Snapdragon 820 quad-core, 4GB RAM samt 32GB lagerplads. Kameraet råder her over 20 megapixels.

Det er uvist hvorvidt det er Android 6 eller 7 der vil følge med Pro-modellen, for mobien står til først at få debut i tredje kvartal 2017. Når du forudbestiller, får du dog mobilen til den nedsatte pris på 555 Euro frem for listeprisen på 777 Euro.

Du kan se hele udvalget af SHIFT-smartphones her.