Sidste chance: OnePlus 3T udgår inden længe

Du skal slå til med det samme, hvis du vil have fingrene i OnePlus 3T. Lagerbeholdningen er nemlig ved at slippe op, og så udgår telefonen, varsler OnePlus.

Sidste chance: OnePlus 3T udgår inden længe

Går du stadig med overvejelser om at købe et eksemplar af OnePlus 3T – måske i forbindelse med, at teleselskabet 3 har fået eksklusiv ret til at sælge den – så skal du slå til nu.

I en forumtråd på OnePlus’ hjemmeside oplyser producenten nemlig, at telefonen meget snart udgår. Der er kun få eksemplarer tilbage på lager, og der produceres ikke længere flere eksemplarer, lyder det. Derfor er der ikke tid til for meget betænkningstid, hvis du overvejer at købe et eksemplar.

Læs også: Ups: OnePlus deler OnePlus 5-rygte på Facebook ved en fejl

Det er naturligvis i forbindelse med den snarlige lancering af OnePlus 5, at salget af OnePlus 3T ophører. Den kommende topmodel er lige på nippet til at blive afsløret, og i de seneste uger har producenten i høj grad skruet op for markedsføringen af OnePlus 5. OnePlus har blandt andet bekræftet, at telefonen kommer med Snapdragon 835, og at der bliver foretaget særlige optimeringer af ydeevnen i forhold til tidligere modeller.

OnePlus har også meldt ud, at der lægges særligt fokus på kameraet i OnePlus 5. Producenten har nemlig arbejdet sammen med firmaet DxOMark, som gør sig i dybdegående tests af kameraer.

Det er dog endnu uvist præcis hvornår OnePlus løfter sløret for OnePlus 5, og det er heller ikke til at vide, om det drejer sig om timer, dage eller uger, inden lagerbeholdningen af OnePlus 3-telefoner slipper op. I hvert fald får OnePlus 3T en ganske kort levetid på OnePlus’ hjemmeside. Den blev først lanceret så sent som i november måned sidste år, hvilket betyder, at den ikke når at være til salg i meget mere end et halvt års tid.