Slut med at vaske vinduer – robotten klarer jobbet

Har du også dårlig samvittighed hver gang du kigger ud gennem beskidte vinduer. Så er der gode nyheder til dig her. Nu kan en robot vaske dine vinduer.

Slut med at vaske vinduer – robotten klarer jobbet

Hører du lige som jeg til dem, som elsker at kigge ud af et nypudset vindue, men måske ikke lige er så flittig til at få det pudset?

Så kan der være gode nyheder på vej.

Ecovacs har lanceret en vinduesvaskerrobot, som vasker dine vinduer helt selv – 
Winbot 950 hedder maskinen.

Læs også: Robomow RC304u – din hjælpende hånd i haven [TEST]

Winbot med remote
Winbot 950 kan styres med remote, eller køre automatisk

Helt automatisk er det dog ikke, du skal stadig flytte robotten fra vindue til vindue.

Men når du har sat den på et vindue, suger den sig fast på vinduet,  og så skulle den klare resten af arbejdet selv. Når den er færdig med at pudse et vindue, giver den et signal, så man kan flytte den videre til næste vindue.

Robotten kommer også med en remote, så du selv kan styre hvordan den skal pudse vinduet.

Læs også: iRobot Roomba 966 – robotstøvsuger [TEST]

Winbot forklaring
Du sprøjter lidt rengøringsmiddel på robotten, og så er den klar til brug

Robotten bruger et 4-trins program som både pudser og tørrer, så du slipper for striber. Samtidig kan Winbot 950 dreje 90 grader, så den nemt klarer en fuldkommen rengøring. Sikkerhedsledningen forhindrer fald, så du kan bruge den overalt, og den er specielt anvendelig på vinduer, som måske normalt er svære at komme til at pudse.

”Vi har allerede fået positiv respons på robotten. Der er altid en naturlig interesse fra robotfanatikere når vi introducerer noget nyt, men også yngre kunder som ønsker mere tid i hverdagen har været nysgerrige. Der er ingen tvivl om at denne type husrobotter er fremtiden, og jeg er sikker på at udviklingen indenfor vinduesvaskere bliver stor de kommende år. Det samme har vi set med robotstøvsugeren de forrige år, som i dag næsten findes i hvert 10. hjem” udtaler Jesper Skov fra RobotEksperten.dk som er officiel forhandler.

Vejledende pris kr. 3.099